SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'En İyisini Yapacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt ilçesinde yıl boyunca yapılan eğitim çalışmaları, Özel Bilgiyurt Koleji'ndeki bir toplantıda ele alındı.

Yapılan toplantıya ilişkin olarak, yayınlanan bülten şöyle:

"Okulumuzda sene başından beri yaptığımız eğitim çalışmalarına 22.05.2008 tarihinde önemli bir halka daha eklendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyit Reşitoğlu başkanlığında yıl boyunca yapılan eğitim çalışmalarının değerlendirildiği müdürler toplantısının ardından İlçe Rehberlik Komisyonunun değerlendirme faaliyetlerine geçildi.

İlçe Rehberlik Komisyonu, Şube Müdürü Hayrettin Gürsul başkanlığında Rehber Öğretmenler Murat Pınar, Ali Rıza Canpolat, Nurettin Kaplan ve Murat Gülpınar’ın katkılarıyla hazırlanan Etkin Öğretmenlik ve Sınıf Yönetimi adlı kitapçığı tanıtarak katılımcılara kitapçığı dağıttı. Ayrıca öğretmenler arasında düzenlenen eğitim sorunları ve ilçede uygulanan eğitim faaliyetleri konulu anketin değerlendirme raporu katılımcılara sunuldu. Sonuçlar üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

Bu önemli toplantıya İlçe Kaymakamımız Sayın Erkan Bulgan, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kavuk, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyit Reşitoğlu ve İlçemizdeki diğer belediye başkanları, ve okul müdürleri katıldılar.

Eğitim öneminin vurgulandığı bu toplantı sonunda İlçemizin marka olabilmesi için atılması gereken adımlar konuşulurken, başta İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız olmak üzere tüm katılımcılar bir ekip olduklarını ve bu ekibin bir uyum içinde birbirlerini tamamlayacakları, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi en iyi şekilde eğitmek ve onları en iyi şekilde yetiştirmek için ekipçe çalışma kararı alındı.

Toplantı sonunda okulumuzun bahçesinde kuş cıvıltıları eşliğinde katılımcılara akşam yemeği verildi.

Okul Müdürümüz Celal Ünal bundan sonrada eğitime katkılarının devam edeceğini belirtti. Misafirler verimli bir toplantının ardından memnun bir şekilde okulumuzdan ayrıldılar."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız