SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En İyisini Yapmaya Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2016-01-07 00:23:05
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor'un teknik direktörü Mustafa Taşar, Başarı konusunda oyun anlamındaki bölümün çok iyi olduğuna inandığını ifade ederek, bu anlayışı devam ettirmek istediklerini söyledi.

İkinci yarı hazırlıklarını Malatya'da sürdürdüklerini kaydeden Taşar, "İkinci yarı hazırlıklarına Malatya'da başlama kararı aldık. Üniversitedeki finaller nedeniyle bazı futbolcularımız antrenmanlara katılamadı. Final dönemi olduğu için tek sıkıntımız sporcularımızın antrenmanlara katılamamış olması. 5-6 sporcumuz bu nedenle gelemiyorlar" dedi.

Taşar, ikinci yarının herkese hayırlı olması temennisinde bulunarak, şunları söyledi: "İnşallah ikinci yarıda sakatlık, kaza, bela olmaz. İyi bir ikinci yarı geçirip, sezonu iyi bitirmeyi diliyorum. Elimizdeki mevcut kadronun durumu ortada. Herhangi bir sıkıntımız yok. Normal şartlarda oyunsal anlamda ve mücadele anlamında sıkıntımız yok. Sadece kırılma noktasında sonucu değiştirecek bazı hamleleri yapamadık. Onun haricinde de istediğimiz şeyleri aldığımızı düşünüyorum."

"Bazı oyuncuları gönderme kararı aldık"

İkinci yarı başlarken bazı oyuncuları gönderme kararı aldıklarını dile getiren Taşar, "Melik ile yollarımızı ayırdık. Kadro dışı kalan futbolcuların mutlaka affının olacağını daha önce söylemiştim. Bunun değerlendirmesini en iyi şekilde yönetimle yapmaya çalışıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada biraz sıkıntı olabilir. 1-2 gün içerisinde belki de bir haftalık süre içerisinde çok daha net şeylerin ortaya çıkacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Taşar, yönetime transferle ilgili bir rapor sunduklarını kaydederek, "Yollarımızı ayıracağımız futbolcular olacak. Sonuç itibariyle yukarıya baktığımız zaman 4-5 takımdan biriyiz. Puan durumunun doğuracağı sonuçlar oyuncu alınıp alınmayacağına karar verecektir. Onunla ilgili raporumuzu sunduk. Transferin son dönemine kadar transfer hakkımız olduğuna göre yönetimle istişare yapacağız. En iyisini vermeye ve yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

"Belirli bir seviyeye gelen oyuncularımızın sayısı arttı"

Oyuncuların kendilerine dönüşlerinde iyi yanıtlar aldıklarını ifade eden Taşar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Göreve geldikten sonraki süreçte yaptığımız çalışmalar; kendi bilgimiz, çabalarımız ve emeklerimizi bir bütün haline getirdiğimiz zaman oyuncularımızdaki eksikleri gidermeye çalıştık. Hem oyun hem de bireysel anlamdaki bilgi konusundaki eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Futbolcuların bu konudaki geri dönüşleri zaman zaman uzun olsa da, çok iyi yanıt aldığımızı görüyoruz. Belirli bir seviyeye gelen oyuncularımızın sayısı arttı. Onlarda genç oyunculardı. Elimizdeki kadrodaki tecrübeli olan oyuncularla da bir bütün haline getirdik. Buradaki en büyük eksikliğimiz aslında şampiyonluk konusunda biraz seviye yükseldiği için, çok önemli kırılma noktalarındaki dönüşlerde puanlar kaybettik. Çok önemli şeyler yapıp, puan kaybettiğimiz oldu. Başarı konusunda oyun anlamındaki bölümün çok iyi olduğuna inanıyorum. Anlayış olarak sahada yapmak istediklerimizi yapabildik. Bu anlayışı devam ettirip, ikinci yarı ya da gelecek sezon ortaya nasıl bir tablo çıkacak hep birlikte göreceğiz."

-İkinci yarı hazırlıkları devam ediyor-

Takım ligin ikinci yarı hazırlıklarını Yeşiltepe 2 nolu sahada sürdürdü.

Teknik Direktör Mustafa Taşar nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana finalleri olan öğrenciler katılmadı. Elaziz Belediyespor maçından sonra kadro dışı bırakılan Ahmet Berktaş, Yunus Kutlu ve Murat Avcu affedilirken, kaleci Mahir'in de antrenmanda yer aldığı görüldü. Sezon başında Adıyamanspor’dan alınan forvet arkası ve orta saha pozisyonlarında görev yapan hücum oyuncusu Melik ile yollar ayrıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız