SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Kısa Sürece Çözeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:25:18
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, teknik direktör sorununu çözmek için yoğun bir mesai harcadıklarını ifade ederek, en kısa sürede listelerinde yer alan bir teknik adamla anlaşmak istediklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanı Adil Gevrek ile takımın sportif direktörü Ali Ravcı, teknik direktör arayışları konusunda çalışmalarını sürdürüyor. 

Yeni sezon planlamasını yapmak için İstanbul'da bulunan sportif direktör Ali Ravcı, teknik direktör arayışları ve transferdeki son durum hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ravcı, teknik direktör arayışları çerçevesinde listelerinde bulunan teknik adamlarla görüşmelerin devam ettiğini belirtti. 

En kısa sürede bir teknik adamla anlaşmayı planladıklarını dile getiren Ravcı, "Teknik direktör arayışımız sürüyor. Listemizde bulunan isimlerle görüşmelerimiz devam ediyor. Şuana kadar netleşen bir durum yok ancak en kısa sürede bir teknik adamla anlaşma yapacağız" dedi. 

Ravcı, transferle ilgili olarak ön görüşmelerde bulunduklarını ancak şuana kadar hiçbir oyuncuyla anlaşmadıklarını ifade etti. 

Teknik direktör sorununu çözdükten sonra transfer çalışmalarına yoğunlaşacaklarını kaydeden Ravcı, "İç ve dış transferle ilgili olarak bazı ön görüşmelerimiz oldu ancak şuana kadar hiçbir oyuncuyla anlaşma imzalamadık. Teknik direktör sorununu hallettikten sonra transfere yoğunlaşmak istiyoruz" diye konuştu. 

Ravcı, iç transferde takımda kalmasını istedikleri oyuncularla birkaç gün içerisinde bir görüşme yapacaklarını da sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız