SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Kısa Sürede Açılacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:22:44
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Yakınca-Barguzu bağlantı yolu ve Onbinkonutlar girişinde devam eden yol çalışmalarını inceledi.

Yeşilyurt Belediyesi yeni yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Saha çalışmalarına büyük önem veren Hacı Uğur Polat beraberindeki Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, imarda yol olarak planlanan yerlerin en kısa sürede açılacağını, yeni açılacak yolların faaliyete geçmesiyle birlikte Yeşilyurt’un çok daha modern bir kent görünümü kazanacağını belirtti.

POLAT “ İMAR PLANINDA YOL OLARAK BELİRLENEN ALANLAR EN KISA SÜREDE HİZMETE AÇILACAK”

"Biz bu millete hizmet için varız" diyerek yola koyulduklarını ve gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat “Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Ekiplerimiz çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yakınca- Barguzu arasındaki imar yolunu hizmete açmak için ekiplerimiz çalışıyor. Çalışılan yerin altı kaya olduğu için öncelikle kırıcı ile bu kayaları parçalayıp ardından yolu kullanılır hale getirecekler. Yine aynı bölgemizde bulunan onbinkonutlar girişinde bir yol açma çalışmamız var. Bu alan yine imarda yol olarak planlanmış, ancak şu ana kadar hiç kullanılmayan bir alan, bu alanda kısmen dolgu yapacağız, hafriyat ve molozlar var, onların iş makinelerimizle temizlenmesi gerçekleştirilecek. Dolgu yapılan alanlara taş duvar yapılarak, bu yolumuzu da en kısa sürede kullanılır hale getireceğiz” dedi.  

Başkan Polat, “Belediye Başkan yardımcılarımıza, Fen İşleri Müdürümüze ve yol- asfalt ekiplerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Gerek Barguzu-Yakınca Mahallelerimizdeki yollarımızı, gerekse diğer mahallelerimizde imar planında yol olarak belirtilen alanları halkımızın hizmetine açmak için çalışacağız. Biz bu millete hizmet için varız, inşallah bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz “ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız