SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Kısa Sürede Hazır Olacağım"

0
Güncellendi - 2017-01-09 00:57:42
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un yeni transferi Ahmet Aras, hazır hale gelmek için çalıştığını ifade etti.

Tecrübeli forvet oyuncusu geçtiğimiz günlerde transfer olduğu Evkur Yeni Malatyaspor’un Antalya’daki kamp çalışmalarında yoğun bir çaba harcıyor.

Takımın Giresunspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında forma giyen Aras, Evkur Yeni Malatyaspor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu ifade ederek, en kısa sürede hazır hale gelip, takıma katkı sağlamak istediğini söyledi.

Golcü futbolcu, kampta iyi bir ortam olduğunu kaydederek, “Kampa yeni katıldım. Arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. Çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Bu bizi başarıya götürecektir. Bende bu kamp sürecini en iyi şekilde değerlendirip, ikinci yarıya hazır hale geleceğim” dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un hedefini çok iyi bildiğini dile getiren Aras, “Evkur Yeni Malatyaspor’un ligdeki konumunu ve hedefini çok iyi biliyorum. İkinci yarıda şampiyonluk mücadelesini sürdüreceğiz. İkinci yarı çekişmeli geçecek. Bu nedenle kamp sürecini iyi geçirip, ikinci yarıya en  iyi şekilde hazırlanıyoruz” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • abayram (7 yıl önce)
    Malatya futbolcu almıyor sadece ilgileniyor arkası kiraz bahçesi ...... zor dostum zor
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa k (7 yıl önce)
    BİZE AHMET BURAK SOLAKERİN YRİNE ADAM LAZIM SEDAT AGCAYIN YERİNE ADAM LAZIM FORVETTE ADAM LAZIM NERDE TRANSFELER
    0
    0
    Yanıtla
  • SportmenN (7 yıl önce)
    BEŞİKTAŞ SPOR KULUBÜNDEN Olcay Şahan, Kerim Frei, Veli Kavlak, Luiz Rhodolfo ve Aras Özbiliz’e kulüp aranmaya başlandı......Sayın Başkan Bu futbolcularla bir ilgilensen Gücün yeterse....Bize Futbolcu Lazım Kadroya girememiş Futbolcu deyil.......!
    0
    0
    Yanıtla
  • bu adam ronaldoyu getırse sız gene begenmezsınız rhodolfoda dıyodu bjkden ayrılsamda malatyaspora gelsem bu adamlar en kotu ortalama bı super lıg takımında oynar hayal kurmayın elestırmek ıcın elestırmeyın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet gündüz (7 yıl önce)
    Malatya spor yönetimi şampiyonluğa inanmadığı için göz boyamak amacıyla adam almış olmak için oyuncu alıyor.Sezer de Ahmette geçmişte iyi oyunculardı, ama 2 side 6 aydır kadro dışılar ayaklarına top değmedi maç eksikleri var.Sivas,Göztepe Giresun iyi adam alıyor bizim ilk 6 bile riskli bu saatten sonra iinşallah yanılırım ama cok zor.Çok acil bir orta saha hatta 2 orta saha ile solbek alınmazsa olmaz.Alınacaklarda 6 aydır oynamayan adamlardan olmaycak elbette.
    0
    0
    Yanıtla