SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Kısa Zamanda Bitirilecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:11:43
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da inşaatı yüzde 40 seviyesine gelen Yaşam ve Spor Merkezi’nin önümüzdeki yıl hizmete sunulacağı bildirildi.

Hava Lojmanları Kavşağı’nda Şeker Fabrikası arazisinde 53 dönüm alan üzerine Malatya Belediyesi tarafından yapılan Yaşam ve Spor Merkezi’nin 11 milyon liraya ihale bedeli ve çevre düzenlemeleriyle birlikte toplamda 16 milyon lira harcamayla tamamlanması planlanıyor.

İnşaatı yüzde 40 seviyesine getirilen ve ihale şartnamesi çerçevesinde 2015 yılında bitirilmesi öngörülen Yaşam ve Spor Merkezi’nin, bu tarihten önce tamamlanması planlanırken; 16 bin 500 metrekarelik kapalı alan ile 35 bin metrekarelik açık alanda birçok spor tesis alanı bulunuyor.

Yaşam ve Spor Merkezi içerisinde; 2 adet bay ve bayanlar için ayrı ayrı yarı olimpik yüzme havuzu, 2 adet masaj havuzu, 2 adet çocuk havuzu, dinlenme terasları, 2 adet fitness salonu, 2 adet geleneksel hamam, saunalar, bilardo, masa tenisi salonları, işyerleri, kapalı ve açık kafeteryalar, 4 adet tenis kortu, 4 adet basketbol ve voleybol sahası, 1 adet futbol sahası, yürüyüş ve bisiklet yolları ile açık ve kapalı otopark alanları bulunuyor.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Spor ve Yaşam Merkezi’ni Malatya’nın yaşam standardını yükseltecek projelerden biri olarak gördüklerini belirterek, merkezin Türkiye’de örnek nitelikte bir proje olduğunu söyledi.

Merkezin hizmete girmesiyle birlikte adeta bir spor parkı niteliğinde olacağını kaydeden Başkan Çakır, “Bu projemizin, çevre düzenlemesiyle birlikte toplam maliyeti 16 milyon lira civarında. Hava şartlarının elverdiği ölçüde çalışmaların devam ettiği Yaşam ve Spor Merkezi’ni en kısa zamanda bitirerek, hemşerilerimizin hizmetine sunmak istiyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız