SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Kısa Zamanda Bitirmeye Çalışıyoruz"

0
Güncellendi - 2016-10-24 00:08:05
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kanalboyu'nun Atatürk Anıtı kavşağında menfez yapım çalışmalarına devam ediyor.

Yağışlı günlerde kanalboyunda sorunların yaşanmasına sebep olan eski menfez, kanalboyunu yenileme çalışmaları kapsamında yerini köprü menfeze bırakacak. 50 metre uzunluğunda, 2 metre yüksekliğinde, 5 metre genişliğinde yapılacak olan köprü menfezde kazı çalışmaları tamamlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, geceli-gündüzlü devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, menfez ve düzenleme çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Anıt önü çevre düzenleme ve menfez çalışmasının kanalboyu ve İsmet Paşa (Hürriyet) Parkı projelerinin birer parçası olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kavşaktaki çalışmaları beklenenden de kısa bir zamanda bitirmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Kanalboyunun güzel bir görünüme kavuştuğunu ifade eden Çakır, “Kanalboyunun birinci etabını tamamladık. İkinci etaba başlamadan önce anıtın bulunduğu kavşaktaki sorunları gideriyoruz. Anıtımızın bulunduğu alanda köprü menfez ve gerekli altyapıları tamamladıktan sonra kavşakta çevre düzenleme çalışmaları yapacağız. Devamında kanalboyunun ikinci etabına başlayacağız. Geçtiğimiz günlerde bu bölgede bulunan bazı okulları imzaladığımız protokolle farklı yerlere taşıyacağız. Bu bölgemizde Malatya’ya yeni bir meydan, kültür ve bilim merkezleri kazandırmayı amaçlıyoruz. Burası şuan trafiğe kapalı şehrin tam ortası, ekiplerimiz geceli-gündüzlü çalışarak en kısa zamanda bitirmeye çalışıyorlar. Hemşerilerimizin bu çalışmalardan dolayı gösterdikleri anlayışları için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

atatürkanıtı1aa

atatürkanıtı1aaa

ATATÜRK ANITI KAVŞAĞINDA KAZI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI (İHA/MALATYA-İHA)

atatürkanıtıı

ATATÜRK ANITI KAVŞAĞINDA KAZI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI (İHA/MALATYA-İHA)

atatürkanıtı3

atatürkanıtı4

atatürkanıtı5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Maksut (7 yıl önce)
    1. Kanalboyuna yapılan düzenlemenin aynısı 2. Kanalboyunada yapılmalıydı. Ayrım yapıldı, keşke yapılmasaydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • çok bilen (7 yıl önce)
    güzel görünen ne anlamadım bir köprü bir göbek yerine fıskiye ve kanalboyunda olmayan yada kesilen ağaçların yerine animasyon ağaçlar abartmamak gerek
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (7 yıl önce)
    1. kanaldan 2. kanala geçerken heykelin önündeki taş bloklar görüşü kapattığı için vali konağı hastane caddesi tarafından aşağı gelen araçlar görünmüyor ve o kavşaktan 2. kanala geçen araçlar için çok büyük tehlike oluşuyor. Hazır orada bu çalışmalar varken o taş blokların da kaldırılması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (7 yıl önce)
    Bekle aynı resimdeki gibi olacak.Fahri kayahan ve bostanbaşının da resimleri vardı ne bitti nede resimleri andıran bir görüntü oldu. 10 gün de millet bu resimdeki görüntü olacak diye bekler ortaya yine alakasız bir görüntü çıkar. Sahi fahri kayahan da yürüyen veya araç ile geçen havuzu görebiliyor mu
    0
    0
    Yanıtla
  • halk (7 yıl önce)
    o kadar eşilmiş yaya alt geçidide yapaydınız
    0
    0
    Yanıtla
  • mücahit (7 yıl önce)
    Bu belediye neyi doğru yaptı ki bunu da yapabilsin madem yapacaktın tek seferde ihaleye verip veya kendi ekibinle iki tarafı da aynı anda çıkartaydın ayrı ayrı masraf anaater yolu kapat böyle belediyecilik olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan (7 yıl önce)
    inş en kısa zamanda biter, gerçekten güzel görünüyor... tebrikler büyükşehir belediyemize...
    0
    0
    Yanıtla
  • münire (7 yıl önce)
    heykelin yanındaki bloklar yolu kapatıyor umarım güzel bir kavşak olur
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan kral (7 yıl önce)
    eğer resimdeki gibiyse helal olsun.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Kanal resimdeki gibimi oldu Buda olsun hiç zanetmem
    0
    0
    Yanıtla