SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Korkunç En Çirkin Olay"

0
Güncellendi - 2016-02-29 17:18:20
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, bir HDP’li vekilin Ankara’da 29 kişinin ölümüne sebep olan teröristin cenazesine katılmasına tepki göstererek, “Bu benim hayatımda gördüğüm en çirkin ve korkunç olay. İşte biz 29 tane masumun ölümüne sebep olan o alçağın, namussuzun cenazesine gidecek kadar alçalmış, adına da milletvekili denilen adilerin var olduğu bir memlekette yaşıyoruz” dedi.

İl Başkanı Hakan Kahtalı, AKP Pütürge İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği istişare toplantısına katıldı. Toplantıda HDP’li bir vekilin Ankara’da 29 kişinin ölümüne sebep olan teröristin cenazesine katılması ile ilgili konuşan Kahtalı, “Bu ülkede sözde milletvekili olan bir şahıs, mesaiden çıkmış evine giden 29 tane masum insanın ölümüne sebep olan bir katilin cenazesine gidiyor. Bu benim hayatımda gördüğüm en korkunç ve çirkin olay. 29 tane masumun ölümüne sebep olan o alçağın, namussuzun cenazesine gidecek kadar alçalmış, adına da milletvekili denilen adilerin var olduğu bir memlekette yaşıyoruz. O yüzden memleketin meselesi büyük, bir kırılma noktasındayız ama biz başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere milletimizle beraber ülkemizi bu hainlerden koruyacağız ve kollayacağız bu yolda gerekirse canımızı dahi ortaya koyacağız” diye konuştu.

Terör belasını ülkeden bir an önce def edeceklerini söyleyen Kahtalı, “Ülkemizi bölmeye çalışan başta PKK olmak üzere bütün terör unsurlarının kökünü kazıyacağız. PKK o bölgelerde artık köşeye sıkıştı ve bir koridor açılması için çırpınıyorlar ama bu çırpınışları fayda vermeyecek yavaş yavaş sonlarını getireceğiz. Bizde bu birlik ve beraberlik olduğu müddetçe önümüze çıkan her zorluğu her belayı yıkarız. İnşallah bu terör belasını da yıkacağız. Bu terör saldırılarında şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına da sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İstişare toplantısına katılmak için Pütürge’ye geldiklerini ifade eden Kahtalı, “Pütürge’deki bu bahar havası ve insanlarımızın yüzündeki neşe bize mutluluk veriyor. Biz Pütürge ile beraber çok zor zamanlarda çok iyi işler yaptık. 2015 yılının Şubat ayından 1 Kasım’a kadar bir seçim maratonu vardı, sizlerin bu seçim maratonunda çok büyük katkıları oldu. Bu ülkenin geleceği için çok büyük hizmetler verdiniz. Bunun için sizlere çok teşekkür ediyorum. Zaman zaman teşkilatlarda bazı ufak değişiklikler olabiliyor, bu gayet normal. Bizim amacımız ülkemize huzur getirmek ve mazlumlara umut olabilmek. Onun için küçük hesaplara girmemeliyiz. Bu benden olsun, şu öyle olsundan ziyade bu ülkenin birlik ve beraberliği için gayret etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız