SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Kritik Maçımızı Oynayacağız"

0
Güncellendi - 2016-02-11 04:27:29
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün takım kaptanı Nilay Feyza Bağca, Yıldırım Beyazıt Şafakspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını kaydederek, "Ligin 13. haftasında sahamızda Kayseri Gençler Birliği ile oynayacağımız karşılaşma büyük oranda birinciliği belirleyecek. Sahamızda zorlu karşılaşmayı kazanıp, liderliği büyük oranda garantilemek istiyoruz" dedi.

Bağca, ligde geride kalan 12 haftalık bölümde 11 galibiyetle zirvede yer aldıklarını hatırlatarak, iyi gidişi sürdürmek istediklerini belirtti.

Ligde 33 puana sahip olduklarını dile getiren tecrübeli futbolcu, "Ligde 12 hafta geride kaldı. 1 mağlubiyetimiz var ama 11 galibiyetle zirvedeyiz. 33 puana sahibiz. Kayseri Gençler Birliği 31 puanla hemen arkamızda. Bir diğer Kayseri ekibi Kılıçaslan Yıldızspor ise 30 puana sahip. Artık kritik haftalara giriyoruz. Puan kaybetme gibi bir lüksümüz yok" ifadelerini kullandı.

Bağca, ligdeki en kritik maçlarını ligin 13. haftasında sahalarında Kayseri Gençler Birliği ile oynayacaklarını kaydederek, "İkinci yarıda ilk 2 maçımızı deplasmanda oynadık. Takım olarak iyi mücadele ederek, deplasmandan 6 puan çıkardık. Şimdi önümüzde kritik bir maç var. Ligde bizi yakından takip eden Kayseri Gençler Birliği'ni sahamızda konuk edeceğiz. Zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp, hem liderliğimizi sürdürmek hem de birinci sıradaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız