SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'En Mutlu Günleri..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'nın talimatıyla polis ile gençliğin kaynaşması amacıyla maddi durumu elverişsiz olan 38 Malatyalı çocuk, 2 gün boyunca Ankara'da ağırlandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün organize ettiği ve kafile başkanı emniyet mensubu Erdinç Çalışkan ile birlikte 2 gün boyunca Ankara'nın önemli yerlerini gezen minikler, unutamayacakları zamanlar geçirdi. Malatyalı minikler 2 gün boyunca Ankara'da, eski ve yeni meclisi, Anıtkabir'i, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nü, Terörle Mücadele Şubesi'ni, Polis Koleji'ni, bilim merkezlerini ve müzeleri gezdi.

Malatyalı çocuklar, ziyaretler arasında en çok Anıtkabir ve ilk meclisten çok etkilendiklerini söyledi.

Kafile başkanı Erdinç Çalışkan, Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'nın talimatları doğrultusunda çocukları, 2 gün boyunca Ankara'da gezdirdiklerini söyledi. Çalışkan, miniklerle daha önce de 'Ata'yı Ziyaret' ve 'Çanakkale Geçilmez' adlı 2 gezi gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, bu gezilerdeki amacın polisle gençlik arasındaki kaynaşmanın arttırılması olduğunu belirtti.

Çalışkan, geziler sayesinde miniklerin, okuyarak öğrenmeye çalıştıkları şeyleri yerinde görerek öğrendiklerini söyledi. Çocukların, büyük şehirlerde yaşamaya alışması ve grup şeklinde yaşama bilinci kazanması için çalıştıklarını ifade eden Çalışkan, bu doğrultuda Malatyalı miniklerin hepsine kıyafet yardımı yaptıklarını ve hep beraber grup şeklinde hareket etmelerine yardımcı olduklarını vurguladı.

Çalışkan, 2 gün boyunca Ankara'yı gezen miniklerin, kendilerine gezilerden çok keyif aldıklarını ve hayatlarının en mutlu günlerini geçirdiklerini söylediklerini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız