SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'En Önemli Faydası da..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, TEDAŞ'ı ziyaret etti.

Beraberinde bazı belediye meclis üyesi ve partiliyle birlikte TEDAŞ Malatya Müesese Müdürü Cemal Erkoç'u ziyaret eden Fındıklı, burada yaptığı açıklamada, "Meclis'in tatilde olması nedeniyle milletvekillerimiz farklı bölgelerde faaliyetlerine devam ediyor. Bu çerçevede ben de TEDAŞ'ı ziyaret ediyorum. Anayasa değişikliği çalışmalarının en önemli faydalarından biri de, kurumları ziyaret edip, çalışmaları gözden geçirme imkanımız oluyor. Hem de problemlerle ilgili istişarelerde bulunuyoruz. Personeli de ziyaret edeceğiz. Arkadaşlarımızın refrandumla ilgili kafalarına takılan bir problem varsa onları izah ediyoruz" dedi.

TEDAŞ Malatya Müessese Müdürü Cemal Erkoç ise "Müeessesede özelleştirme süreci devam ediyor. Büyük ihtimalle Kasım ayı sonuna kadar devir söz konusudur" dedi.

Enerji tüketimi konusunda da bilgi veren Erkoç, "Geçen ay 129 milyon kilovat saat elektrik tüketimi sağlanarak, en yüksek elektrik tüketimi olan ay oldu. Bunda havaların sıcaklığınını da etkisi var ancak sanayideki tüketim de arttı. Mesela geçen yılın temmuz ayında 118 milyon kilovat saat. Haziran ayı 2009'da 105 milyon kilovat saat, bu yılki haziranda 110 milyon kilovat saat tüketim oldu. Özellikle kriz döneminde sanayideki elektrik tüketimi düşmüştü. Bu yılın başından itibaren tüketim miktarı arttı"
ifadelerini kullandı.

Fındıklı daha sonra TEDAŞ personelini ziyaret edip, Ramazanlarını kutladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız