SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Önemli İşi Yapıyorsunuz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:36:57
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi tarafından şehir içi temizlik hizmetlerinde çalışan personele seminer verildi. 

Belediye Konferans Salonu’nda yapılan seminerde temizlik personeline Psikolog Emin Dönmez tarafından “Yaşamın İçinden” başlıklı bilgilendirme yapıldı. Programa Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik Genel Müdür Yardımcıları Münür Özpolat, Erhan Soylu, Esenlik Birim Müdürleri ve Şefleri ile birlikte temizlik görevlileri katıldı. Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “Esenlik her alanıyla yoğun bir şekilde çalışan bir şirket. Bu işi yürütürken çok büyük fedakârlıklar yaparak ailemizi ve kendimizi ihmal ettiğimiz durumlar olmaktadır. Bazen hatalar üst üste yığılarak, büyük bir sorun haline gelmektedir. Bizde bu sorunların önüne geçebilmek, ihmal ettiğimiz şeyleri bize hatırlatmaları için deyim yerindeyse üçüncü bir göz olabilmesi için bu eğitimleri düzenlemekteyiz. Çünkü hayatta değişmeyen tek kural değişimdir. Bizde bu değişimlere ayak uydurabilmek için bu eğitimleri sürekli yapmak zorundayız” dedi.

Boyraz şöyle konuştu:

“Stresiyle, yorgunluğuyla, çok yoğun bir işin içerisindeyiz ve bu konuda belki de en fedakâr birimlerimizin başında temizlik gelmektedir. Şehrin en önemli işini sizler yapmaktasınız ve bu önemi anlayabilmek için şu soruyu sormak yeterli olmaktadır. Acaba sadece bir gün temizlik yapmazsak Malatya’nın hali ne olur? Bu işleri yaparken yoğun ve stresli zamanlar yaşıyoruz. Bu programlarla rahatlayıp, eksiklerimizi görüp, ihmal ettiğimiz şeyleri görüp onları tamamlamamız gerekmektedir. Toplumun her alanında bazı kahramanlar vardır ve asıl kahramanlar her zaman toplumun gerisinde kendisini gizlemektedirler. Bu anlamda hepinizin bir alanı var ve bu çalıştığınız alanda hepinizin bir kahramanlık hikâyesi olmuştur. Temizlik olarak Malatya’ya bir standart getirdik ve düne göre Malatya çok daha temiz, güzel ve iyi olacaktır. Bizler biliyoruz ki sıkıntılı bir alanda çalışmaktasınız, ancak bu sıkıntı sizlerin kendinizle barışık olmasıyla ve işinize verdiğiniz önem ve gayretle en güzel şekilde aşılacaktır. Bu önemli çalışmalarınızdan ve bu büyük kahrı çektiğinizden dolayı Malatya size müteşekkir.”

Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Erhan Soylu ise, “Esenlik bin 500 çalışanı ile büyük bir aile, sizlerde bu ailenin birer fertlerisiniz. Şirketimizde belirli periyotlarda hizmet içi eğitimler düzenliyoruz. Daha güzel ve yaşanılabilir bir Malatya için hep birlikte çalışıyoruz. Bizim için bin 500 çalışanımızın yanında nitelik çok önemlidir. Çalışanlarımızın kendilerini geliştirmeleri, alanında uzmanlaşmaları, sürekli yeni eğitimlerle bilgilerini güncellemeleri önemlidir. Bundan sonra bu alanda çeşitli çalışmalarımız ile bu programlara devam edeceğiz” diye konuştu. 

Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Münür Özpolat, “Malatya’nın temizliğini, Malatya’nın en büyük yükünü taşıdığınız için Malatya Belediyesi ve Şirketimiz adına sizlere teşekkür ediyoruz. Yapmış olduğunuz iş sabır gerektiren ve yükü çok ağır olan bir iştir. Ancak şunu da biliyoruz ki bu işi en iyi şekilde başarmaktasınız. Malatya, sizlerin çalışması ve gayretleriyle daha da temiz hale gelmektedir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız