SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Önemli Projelerimizden Biri.."

A- A+ PAYLAŞ
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin'le birlikte Sarıcıoğlu Mahallesi'nde vatandaşlarla biraraya geldi.
 
Toplantıya ilişkin belediye basın bülteni şöyle:
 
 
"22 Eylül Perşembe günü düzenlenen kahvaltılı toplantıya, AK Parti Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır,   Belediye Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu, Selim Pilten, Ahmet Ceyhan, Abuzer Kabakaş, Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Mustafa Eren, Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş,Trafik Şube Müdürü Üzeyir Taşdelen, ,Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ile mahalle sakinleri katıldı. 
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Sarıcıoğlu mahalle muhtarı Şinasi Sucu, “Malatya’nın geneline yapılan prestij caddelerinden mahallemize de yapılması bizleri sevindirmiştir. Sayın Başkanımıza hem sorunlarımızı anlatmak hem de teşekkür etmek amacıyla bir araya geldik” dedi. Sucu, Belediye tarafından devam eden hizmetlerin bitmesiyle birlikte, Malatya’nın daha da güzelleşeceğini belirterek, Malatya’ya ve mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
 
Sorunları yerinde tespit ederek, çözüm üretmek amacıyla mahallelerde incelemelerde bulunduklarını kaydeden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çevreyolu altındaki mahallelerin de gelişmesi için daha fazla gayret gösterilmesi gerektiğini bildirdi ve “Bu bölgelerin geçmişten beri yapılaşmasında, imar eksikliğinden kaynaklanan bazı sıkıntıları var. Çevreyolu altının gelişmesi noktasında bizim en önemli projelerimizden bir tanesi kuzey kuşak yolunun açılmasıdır. Kuzey kuşak yoluna bağlanan dikey ve paralel yollarımız var bunların açılması için de çalışmalarımız devam ediyor. Bu yolların açılması çevreyolunun altında bulunan mahallelerin daha fazla gelişmesine ve değerlenmesine katkı sağlayacaktır” dedi.  
 
Dönüşüm projesi kapsamında başlatılan altyapı yenileme ve üst yapı düzenleme çalışmalarının çevreyolu altındaki mahallelerde de devam ettiğini belirten Başkan Çakır, “Taştepe, Melekbaba yolu başta olmak üzere Sanayi, Boztepe caddeleri ile Göztepe, Tandoğan yolu ve büyük mahallelerimizin ana caddeleri, Malatya merkezine yapılan kalitede çalışmalar yapılıyor” şeklinde konuştu.
 
Yapılan hizmetlerin yanında mahallelerin başka sorunlarının da olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, diğer sorunları da mahalle muhtar ve sakinleriyle istişare ederek, bir plan doğrultusunda çözeceklerini söyledi. 
 
AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık  yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile Belediye Ekiplerine özellikle teşekkür ettiğini belirterek, “Sarıcıoğlu Mahallesi sakini olarak Belediye Başkanına ve ekibine ben özellikle teşekkür ediyorum. Özellikle 2011 seçimlerine girdiğimiz günler itibariyle en çok eleştiri aldığımız konu çevreyolunun altıydı. Çevreyolu altına hizmetin getirilmesi ile alakalı Belediye Başkanımız 2011 yılı çevreyolu altının yılı olacak demişti. Seçimden sonra Akpınar, Hidayet ve Sarıcıoğlu mahallesi ziyaretlerimizde sorunları dinledik ve değerli belediye başkanımızın sorunlara ne kadar hakim olduğunu bir kez daha gördük. 
 
Çevreyolu altının bir ferdi olarak bütün belediye mensuplarına milletvekili arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. "
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve beraberindeki heyet daha sonra Sarıcıoğlu mahallesini gezerek yapılan çalışmalar ve sorunlar hakkında mahalle muhtarından bilgiler aldılar."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız