SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'En Önemli Seçim' Uyarısı

A- A+ PAYLAŞ

AKP Gençlik Kolları Genel Başkan'ı Fatih Şahin, Malatya Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Mehmet Turgut Acar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AKP Malatya il binasında gerçekleştirilen ziyarette AKP Malatya Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Şahin, yönetim kurulu üyeleriyle tanışmasının ardından yaptığı konuşmada şunları belirtti:

"Geride bıraktığımız 2009 yılı birçok açıdan olduğu gibi siyasi açıdan da hareketi bir yıldı. Yerel seçimle birlikte Malatya'da da yine genç arkadaşlarımızın yoğun çalışmaları neticesinde merkezden ve ilçelerimizden başarılı bir şekilde çıktık. Önümüzde bir 2011 seçimleri var. Yine 2011 yılı bizler için çok büyük önemli gelişmelere gebe. 2011 yılında yapılacak seçimler cumhuriyet tarihinin en önemli seçimleri olarak bizleri beklemekte. Bizler şimdiye kadar olduğu gibi 2011 seçimlerinden de yine birinci parti olarak çıkmak ümidindeyiz. Bunu gerçekleştirmek içinde özellikle gençlik kollarımızın çok özverili bir şekilde çalışması gerekiyor."

AKP Malatya Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Mehmet Turgut Acar, AKP Gençlik Kolları Genel Başkan'ı Fatih Şahin'e tepside kuru kayısı hediye etti.

AKP Malatya Gençlik Kolları yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Başkan Mehmet Turgut Acar, Siyasi ve Hukuk İşler Sorumlusu Arif Bahşi, Teşkilat'tan Sorumlu Cumali Sunar, Seçim işlerinden sorumlu Abdullah Fatih Karakuş, Tanıtım ve medya sorumlusu Mehmet Ercan, Dış ilişkiler sorumlusu Nida Sümeyye Öztürk, Sosyal işlerden sorumlu Ercan Kahve, Üniversitelerden sorumlu Enes Yıldırım, Halkla İlişkilerden sorumlu Münire Koyun, Eğitim'den sorumlu Ümit Tekedereli, Ekonomi ve Mali işlerden sorumlu Kenan Dursun, AR-GE'den sorumlu Burak Dağdelen ve İl Sekreteri Fatih Can."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız