SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Önemlisi Malatya Arena"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:55:59
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı ziyaret etti. 

Kulüp 2. Başkanı İlhan Kavuk ve Kulübün Basın Sözcüsü Selim Pilten ile birlikte Fındıklı'yı makamında ziyaret eden Gevrek, burada yaptığı açıklamada, "Gençlik Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı’ya teşekkür ediyoruz. Bizi bütün samimiyetiyle kabul etti. Yeni Malatyaspor olarak ziyaretlerde bulunuyoruz. Yeni stadyumumuzu konuştuk. Yeni sezonda inşallah yetişir. Kendisiyle fikir alışverişi yaptık. Bundan sonra da ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

Gevrek, takımın ligde iyi bir seri yakaladığını kaydederek, "Ligde 4’te 4 yaptık. İnşallah Kartalspor maçını da kayıpsız atlatırız. İnşallah bu seri devam eder. O birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe takımımız şampiyon olacaktır" ifadelerini kullandı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Adil Gevrek ve yönetim kurulumuzun ziyareti bizi oldukça memnun etmiştir. Kendilerini her yönden destekliyoruz. Yeni Malatyaspor’un ortak bileşenlerinden biriside Gençlik Spor Bakanlığı ve taşra teşkilatı olan İl Müdürlüğümüz'dür. Zira Yeni Malatyaspor idman sahası olarak, Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ait yerlerde yapıyor. Bizler de tüm personelimizle en iyi hizmeti verebilmek adına tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız" şeklinde konuştu.

Fındıklı, Malatya Arena Stadı'nda çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Malatya’ya çok büyük sportif yatırımlar yapılıyor. Bunun en önemli argümanı yapanı Yeni Malatyaspor olacaktır. Kayak merkezinden spor salonlarından tesis yapıyoruz ama yatırımlarımızın en önemlisi Malatya Arena Stadyumu'dur. Yeni Malatyaspor olmadan Malatya Arena’yı düşünmek mümkün değil. Amacımız Yeni Malatyaspor’a büyük bir tesis kazandırıp, birlik ve beraberlik içinde mutlu günlere yönelmektir. Allah nazarlardan saklasın. Temsilcimiz 4’te 4 yaptılar. Can-ı yürekten bir üst lige çıkmasını temenni ediyoruz. 2015-2016 sezonunda Yeni Malatyaspor’umuz Malatya Arena’da PTT 1. Lig'de maçlarına başlamış olur. Üzerimizdeki ölü toprağı üzerimizden bir an önce atmış oluruz. Süper Lig'e doğru ilerlemesini istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız