SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Renkli Çalışmayı Yapmıştık"

A- A+ PAYLAŞ
 
AKP  Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Ömer Faruk Öz, beraberindeki partililerle birlikte Yazıhan ilçesinde incelemelerde bulundu. 
 
Ziyarette konuşan Milletvekili Öz, "Bizler şimdiye kadar olduğu kadar bundan sonrada inşallah Yazıhan ve beldelerini sorunları ve dertleriyle ilgilenmeye devam edeceğiz. Bu bir nezaket ve teşekkür ziyareti. Vatandaşlarımıza, teşkilat mensuplarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. 
 
AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı ise, "Bir çok yere ve köye gittik. Fakat en renkli ve en çarpıcı çalışmayı biz Yazıhan'da yaptık. 27 yıldır mağarada yaşayan ailenin yanına beraber gittik. Yazıhan'da nereye gittiktiysek hizmetleri gördük. Bu seçim çalışmalarından dolayı bütün Yazıhanlılara teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 
 
Milletvekilleri, vatandaşlarla sohbetin ardından Yazıhan Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaat alanında incelemelerde bulundular. 
 
Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya, "Yazıhan Belediye Başkanı olarak benim ikinci dönemim. Yazıhan'ın alt yapı ve üst yapı konusunda gerçekten çok büyük eksiklikleri vardı. Bu eksiklikleri sıfırlamış değiliz ama, elimizden gelen hizmetleri ve projeleri yürütüyoruz. Hizmet binamız 1943'lerde yapılan bir Halkevi idi. Bir dönem ilkokul olarak kullanıldı. Bir ara atıl vaziyette kaldı. Adliye binamız bir süre orada hizmet verdi. Yeni hizmet binamızın kredisini İller Bankası sağladı. Şu anda kaba inşaatı bitmiş vaziyette. Hizmet binamız en geç, Ekim ayında çevre düzenlemesi de tamamlanarak hizmete girecek" şeklinde bilgi verdi. 
 
Fındıklı ve Öz, Yazıhan ilçesinde bir süre incelemelerde bulundular. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız