SON DAKİKA
SON DEPREMLER

En Soğuk Gece

A- A+ PAYLAŞ

Malatya bu kış mevsiminin en soğuk gecesini yaşadı. Belediye önündeki elektronik termometre 06.30 sıralarında sıcaklığı -9 derece olarak belirlerken, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, müdürlükteki cihazda sıcaklığın -8 olarak saptandığını bildirdiler.

Yağışsız bir kış dönemi geçirmekte olan Malatya'da 27 Aralık Çarşamba'yı 28 Aralık Perşembe'ye bağlayan gece yarısından sonra, şu ana kadarki en soğuk gün yaşandı. Belediye önündeki elektronik termometre 06.30 sıralarında sıcaklığı -9 olarak gösterdi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri de, bu kış mevsiminin en soğuk gününün yaşandığını, Beylerderesi bölgesindeki Bölge Müdürlüğü binasının "rüzgar, yağış vs." gibi koşullardan etkilenmeyen, "siperli" termometresinin sıcaklığı -8 derece olarak ölçtüğünü bildirdiler. Yetkililer, Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece yarısından sonra da sıcaklığın -6, -7 civarında olacağını tahmin ettiklerini ayrıca bugünlerde yağış beklenmediğini ifade ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız