SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'En Son Silahımla Ateş Etmişti'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:51:18
'En Son Silahımla Ateş Etmişti'
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi  Kazancıoğlu, Ankara’da 5 yıl önce beylik tabancasıyla intihar ettiği öne sürülen Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Hareket Daire Başkanı Behçet Oktay için Hekimhan’da düzenlenen anma törenine katıldı. 

Anma töreninde konuşan Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, “Behçet Oktay’ın parmağı en son benim silahıma değdi. Ruhsatlı silahımla o ateş etti. O günden bu yana silahıma bakamıyorum” dedi.

Kazancıoğlu, olaydan sonra kasıtlar zinciriyle karşılaştıklarını iddia ederek, “Olaya hukuken müdahil olmaya çalıştık. Ve inanın deştikçe, sorguladıkça bir kasıtlar zincirini gördük. Olay yerinde başlayan, hastanede devam eden bir kasıtlar zinciri var. Hukuk insanlarının çabalarıyla dosya tekrar açıldı. Olaydan sonra çok özel yaşadığımız sıkıntılar var. Tanımış olmaktan son derece mutlu olduğum, dostu olmaktan gurur duyduğum birinin keşke başka bir gününde beraber olsaydık. Ama maalesef böyle buluştuk” diye konuştu. 

HAL ESNAFIYLA GÖRÜŞTÜ..

Bu arada Kazancıoğlu, il merkezinde Yaş Sebze ve Meyve Halini ziyaret ederek, esnaflarla bir araya geldi.

Hal esnafının sorunlarını dinleyen Kazancıoğlu, göreve geldiklerinde esnafların bütün sorunlarını çözeceklerini söyledi.

Özellikle halin üstünün kapatılmamasıyla ilgili şikayetleri dinleyen Kazancıoğlu, “Buranın üzerinin kapatılması gerekiyor. Bu çok rahat yapılabilir. İnşallah buranın üzerini kapatacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız