SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Ufak Bir Tereddüdümüz Olmayacak"

0
Güncellendi - 2019-04-16 21:08:26
A- A+ PAYLAŞ

MİAD tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’yı birlikte yönetme vurgusu yaparak, “Sonu nereye varırsa varsın emin adımlarla bu memleketi mazisinde layık istikbaline hazırlamada en ufak bir tereddüdümüz olmasın” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan MİAD Yönetim Kurulu ile kahvaltıda bir araya geldi. Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MİAD Başkanı Yunus Akdaş, MİAD üyeleri ve basın mensupları katıldı. Programda konuşan Başkan Gürkan, MİAD’ın çalışmalarından övgüyle bahsederek, “MİAD Malatya’daki gerek sanayi alanındaki yatırımları noktasında, gerek sosyal anlamda, gerek kültürel anlamında, eğitim anlamında çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Gürkan, Malatya’yı Malatyalılarla birlikte yönetme vurgusu yaparak "Biz aldığımız bu ulvi görevi Malatya’nın gününe hizmet etme anlayışı ile hizmet etmeyeceğiz. Malatya, 9 bin yıllık tarihi ile medeniyetlerin başladığı bir şehir. Memlekete hizmet eden adama biz ayağının çorabı oluruz. Bu konuda sonu nereye varırsa varsın emin adımlarla bu memleketi mazisinde layık istikbaline hazırlamada en ufak bir tereddüdümüz olmayacak. Bütün basın mensuplarının da, bütün Malatyalının da yanımızda ve dimdik durmalarını arzu ediyoruz" şeklinde konuştu.

Malatyalı İş Adamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş ise Gürkan’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Biz İstanbul’daki Malatyalılar olarak, 40 senedir İstanbul’da yaşasak dahi Malatya bizim rüyamız, Malatya bizimle özdeşleşmiş. Amacımız Malatya'ya hizmet etmek" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız