SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Yüksek Desteği Verdiniz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:15:20
A- A+ PAYLAŞ

AKP heyeti teşekkür ziyaretleri kapsamında Kale İlçesi'ni ziyaret etti. Kale'de partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen milletvekilleri ve il yönetimi, 1 Kasım'da verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, önemli bir süreci vatandaşlarla birlikte yaşadıklarını kaydetti.

Kale'nin onurlu ve dik duruşuyla 1 Kasım'da da Türkiye'nin gündemi olduğunu dile getiren Çakır, Kale'nin AKP'ye her zaman büyük bir destek verdiğini belirtti.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, 1 Kasım'da çok ciddi bir sınavdan geçtiklerini dile getirdi.

Şahin, birlik ve beraberliğin başarıyı da beraberinde getirdiğini ifade ederek, "Kale, hem katılım noktasında Türkiye'de adından söz ettirdi hem de AK Parti'ye vermiş olduğunuz gönülden destekten dolayı Sincik ile beraber en yüksek desteği verdiniz. Allah hem sizlerden hem de onlardan razı olsun" dedi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, Kale İlçesi'nin Türkiye'nin ve Malatya'nın kalesi olduğunu kaydetti. 

Çalık, Türkiye'nin AKP'ye en fazla destek veren ilçesinin Kale olduğunu kaydederek, "Birinci mi, ikinci mi? diye sormaya gerek yok, en fazla destek veren ilçesi. Sincik ile komşuyuz, dolayısıyla bu bölge, AK Parti'ye en büyük destek veren bölge" ifadelerini kullandı.

Çalık, "Gazeteci ve televizyoncular yorum yaparken, bir tanesi çıkıp, 'AK Parti yüzde 47 oy alırsa hocalıktan istifa ederim' dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve CHP'ye genel başkan olmak isteyen kişi, 'Yüzde 49 oy alsın, siyaseti bırakıp, tavuk beslerim' dedi. Eski Türkiye dönemlerinde yapmış olduğumuz icraatlarımızı, yapacaklarımızı tasavvur edemeyen zihniyetler, bizim yapmak istediklerimizin önüne engel koymak için kendilerini farklı şeylerin yerine koymayı göze almışlardı. Ekonominin dibe vurduğu 2002 döneminden sonra 'ilk yapacağımız icraat paradan altı sıfır atmak olsun demiştik.' O zaman Emin Çölaşan, 'siz paradan altı sıfır atın ben Taksim Meydanı'nda merkep gibi gereğini yerine getireceğim' dedi. Dedi mi? Hatırlıyorsunuz değil mi? Peki, Taksim'e gitti mi? Herkes bekliyor. Allah'a hamdolsun Yüce Rabbim bize bugünleri gösterdi. 1 Kasım'dan önce bol miktarda laflar söylediler" diye konuştu. 

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, Kalelilere, 1 Kasım'da AKP'ye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

7 Haziran'da yapılana genel seçimde 18 milletvekili eksiğiyle hükümeti kuramadıklarını anımsatan Kahtalı, "Koalisyonu oluşturacak bir zemini bulamadık. Allah'a hamdolsun sizlerin dua ve gayretleriyle hep birlikte el ele verip, çalışarak Cenabı Allah bize 1 Kasım'da tek başına iktidarı nasip etti. 13 yıldır devam ediyorduk, Allah nasip ederse 4 yıl daha tek başına AK Parti bu ülkeyi yönetmeye muktedir olacak" şeklinde konuştu. 

BATTALGAZİ İLÇE ÖRGÜTÜ'NDE..

AKP Malatya Milletvekilleri Nurettin Yaşar, Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, AKP Battalgazi ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak söz alan AKP Battalgazi ilçe Başkanı Osman Güder, 1 Kasım’da milli iradenin, istikrarın ve güçlü Türkiye’nin kazandığını belirterek Milletvekillerine görevlerinde başarı diledi. Malatya’da seçimlere yüzde 87 oranında bir katılım olduğunu ifade eden Güder, “Milletimiz 1 Kasım’da basiretini gösterdi. İstikrara, güvene, birliğe ve kardeşliğe oy verdi. Milletimiz, 'istikrarın adı, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin adı AK Parti'dir' dedi. 7 Haziran seçimlerinde en yakın siyasi partiye yaklaşık 16 puan gibi önemli fark atmamıza rağmen maalesef tek başımıza iktidar olma gücünü elde edememiştik. Teşkilatlarımızın yoğun gayreti ve milletimizin basireti sayesinde, 7 Haziran'dan sonra vatandaşın gözünde var olan umutsuzluk, 1 Kasım'dan sonra sevince ve mutluluğa dönüştü. Buna vesile olan teşkilat mensuplarımızı canı gönülden tebrik ediyorum” dedi. Malatya’da bu zamana kadar en yüksek oy oranına ulaştıklarını da belirten Başkan Güder, “Milletimiz bize çok önemli bir sorumluluk yükledi. 7 Haziran’dan sonra yaşanan süreci bütün millet gördü. Bu milletin maalesef AK Parti'den başka umudu olmadığını hep beraber müşahede ettik. Eğer tek umut bizsek, bu milletin geleceğiyle dertleneceksek sorumluluğumuz çok büyük. 1 Kasım'ın bize yüklediği sorumluluğun bilincinde olarak çalışacağız” şeklinde konuştu. Milletvekili Mustafa Şahin ise Türkiye’de oynanmak istenen oyunlara tokat vurulduğunu belirterek, “Siz büyük düşündünüz, büyük Türkiye’ye katkı verdiniz, sahip çıktınız, gelecek bizimdir dediniz. Bu süreçte emeği geçen bütün arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum. Biz de hizmet için çalışacağız” diye konuştu. Milletvekili Bülent Tüfenkçi ile Nurettin Yaşar da Malatya ve Türkiye’nin üzerine düşeni yaptığını vurguladı. Ziyarette AKP Malatya il Başkanı Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AKP Battalgazi ilçe başkan yardımcısı Mehmet Acun’da yer aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız