SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Yüksek Oy Hedefimiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:35:25
A- A+ PAYLAŞ

1 Kasım 2015 erken genel seçimler öncesi siyasi partilerin milletvekili aday listeleri kesinleşti. Malatya’da merakla beklenen AKP aday listesinde ise sürpriz olmadı. 7 Haziran listesinde sadece 6’ncı sırayı değiştiren AKP’de hedef 6 milletvekilliğini almak. 

AKP Genel Merkezi tarafından aday listelerinin YSK’ya sunulmasının ardından Malatya AKP İl Binasında açıklama yapan İl Başkanı Hakan Kahtalı, 1 Kasım’da tek başına iktidara geleceklerini ifade etti. Beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe başkanları ile birlikte aday listesini değerlendiren Kahtalı, Malatya’nın her seçimde AKP’ye ciddi destek verdiğini belirterek bu seçimlerde de aynı şekilde Türkiye’de AKP’ye en çok oy veren illerin başında geleceklerine inandıklarını söyledi.

Son 2 genel seçimde Malatya’dan 5 milletvekili çıkardıklarını ifade eden Kahtalı, erken seçim kararı alındıktan sonra mevcut listede fazla bir değişiklik olmayacağını en başından söylediğini her ortamda dillendirdiğini kaydetti. Kahtalı, “İnşallah bu kutlu yürüyüşte hep beraber yürüyeceğiz. Malatyalı hemşerilemize bir kez daha teşekkür ediyoruz. Ben inanıyorum ki bu defa Allah’ın izniyle Türkiye’de en yüksek oy alan illerin başında olacağız” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, aday listesinin başta Malatya olmak üzere Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyerek “1 Kasım’da İnşallah hizmetler kaldığı yerden devam edecek. İstikrar devam edecek” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız