SON DAKİKA
SON DEPREMLER

En Zengin 100'de 4 Malatyalı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:20:57
En Zengin 100'de 4 Malatyalı
A- A+ PAYLAŞ

Ekonomist Dergisi merakla beklenen Türkiye'nin 100 Zengini araştırmasını yayınladı. Listeye yeni girenler oldu, çıkanlar da… 

Derginin Türkiye’nin 100 Zengini listesinde 4 Malatyalı aile de bulunuyor. 

Listenin ilk sırasında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Rahmi Koç (Koç Holding) yer alırken 100. sırada ise bir Malatyalı işadamı, Erman Ilıcak (Rönesans Holding) bulunuyor. 

Listeye göre Ahmet Çalık (Çalık Holding) Türkiye’nin en zengin 100 ailesi içinde 40. sırada yer aldı. Ahmet Çalık geçtiğimiz yıl 42. sıradaydı. 

Bir başka Malatyalı işadamı Mehmet Ali Aydınlar (Acıbadem Grubu) ise 46. sırada listeye girdi. Mehmet Ali Aydınlar 2011 yılında İlk 100 Kulübü’nde 47. sıradaydı. 

Türkiye’nin en zenginleri listesinin 80. sırasında Vahap Küçük (Taha Holding - LCW Grubu) yer aldı. Büyük ortağı Malatyalı işadamı Vahap Küçük olan Taha Holding, geçen yıl 97. sıradaydı. 

Malatya Park AVM’nin hissedarlarından olan Erman Ilıcak (Rönesans Holding) ise listenin sonunda; 100. sırada yer aldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız