SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Zor Seçim Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:36:07
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 30 Mart'ta Türkiye'nin en enteresan seçimini yaşadığını söyledi. 

AKP Malatya İl Teşkilatı, Nisan ayı İl Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi.

Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Anadolu'da ilk teşekkür ziyaretini Malatya'ya yaptığını kaydetti.

Türkiye'de, Malatya'nın belediye başkanlığı seçiminde ikinci olduğunu dile getiren Kurtulmuş, "Malatya Büyükşehir Belediyesini ve 11 ilçe belediyesini kazanmış olduk. Bu fevkalade büyük bir başarıdır. Bu başarıda emeği geçen bütün arkadaşlarımızı, adaylarımızı, teşkilat mensuplarımızı ve değerli Malatyalı kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Milletimiz görevi vermiştir, artık görev sizdedir. Milletimiz sorumluluğu vermiştir ve sizleri de takip ediyor. Sizlere dua ediyor ve destekliyor. Yapacağınız işleri de en iyi şekilde yapabilmeniz için de sizlere göz kulak oluyorlar. Bu görevlere, milletimizin size verdiği desteği boşa çıkarmayacağınızı, bu teveccühü karşılıksız bırakmayacağınızı ve her bir arkadaşımızın büyük bir sorumluluk şuuru içerisinde, üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yapacağına inanıyorum" dedi.

Kurtulmuş, Türkiye'nin 30 Mart'ta en enteresan seçimini yaşadığını ifade ederek, "30 Mart'ta bir seçim yaptık. Yıllardır Türkiye'de seçimler oluyor. Bizler de yıllardır seçim kampanyalarının içerisinde olduk. Dışarıdan izlediklerimiz oldu. Türkiye'de yaşadığımız en enteresan seçimlerden birisi bu olmuştur. En zor seçim oldu. Türkiye'de fevkalade hararetli, üst düzeyde bir tartışmanın olduğu; hatta Türkiye'nin üzerine abanılan bir seçim kampanyası 30 Mart'tan önce gerçekleşmiştir. Akla hayale gelmedik ittifakların, yan yana otursalar iki cümlede anlaşmaları mümkün olmayan grupların nasıl bir araya geldiklerine şahit olduk. 30 Mart öncesinde ne kadar büyük ve iyi hazırlanmış provokasyonlarla karşı karşıya olduğumuzu hep beraber gördük. Kimisi tapelerle, kimisi montajlarla uğraştı. Kimisi ittifaklarla uğraştı. Kimisi beddualarla uğraştı. Kimisi de paralel yapıyı kullanarak, devleti çalışamaz hale getirmeye çalıştı. Türkiye'de yolsuzluk operasyonu adı altında başlatılan bir takım operasyonlar, devletin istihbarat birimlerine karşı yapılan açık operasyonlar haline dönüştü. Madem sen Türkiye'de işlerin iyi gitmesini istiyorsun, bu memlekette yıllardır 'Allah' demenin yasak olduğu dönemlerin mimarı olan, Kur'an'ın okunmasının yasak olduğu dönemlerin mimari olan Cumhuriyet Halk Partisi'ne gidip oy verin diyorsun? Anlaşılması mümkün değil" şeklinde konuştu.

Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğini kaydederek, "Bu önemli süreçten geçerken, Malatya çok önemli destekler verdi. Türkiye'nin ekonomik, siyasal, kültürel ve entelektüel yaşamında özel bir yeri olan Malatya, Türkiye'nin ak geleceği için 2002'den beri çok önemli katkılar sundu" diye konuştu.

AKP İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci de, Malatya için yeni bir süreç başladığını belirterek, "4 ay sonra cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bu süreçle beraber, teşkilatlar olarak yarından itibaren cumhurbaşkanlığı seçimlerine de hazırlanmaya başlayacağız. Dün dünde kaldı. Bugün için yeni şeyler söylemek, yeniden hareketlenmek, yeniden atağa kalkmanın zamanıdır" dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, 30 Mart'ta yapılan yerel seçimin ülkenin geleceği açısından önemli olduğunu vurgulayarak, "Ülke genelinde ve Malatya'da da en yüksek oyu aldık. Milletimiz bize büyük bir teveccüh gösterdi. Bu sonuç bizi şımartmayacak. Daha çok çalışacağız. Bu sonuca layık olmamız gerekecek" ifadelerini kullandı.

Bu arada bir partili, Kurtulmuş'a tablo hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız