SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Zoru Nutuk Dinlemek!."

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:21:04
A- A+ PAYLAŞ

Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi Eğitim ve Sosyal İşler Komisyonu tarafından ‘Teşkilat kültürü ve aidiyet bilinci’ konulu seminer düzenlendi. 

Malatya Öğretmen Evi’nde düzenlenen seminere Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, Memur-Sen’e bağlı şube başkanları, Eğitim-Bir-Sen Temsilcileri ve üyeler katıldı. 

Milli Eğitim Bakanlığı Stratejik Planlama ve Yönetim Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk’ün konuşmacı olarak katıldığı seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Kerem Yıldırım Türkiye'nin ve Malatya'nın en büyük sendikası olduklarını belirterek “Bir içimize bir yolculuk yapacağız bu çok önemlidir. İçimize bir yolculuk yaptığımızda kendimizi formatlama imkanımız olacak. Yeniden güncelleşmiş olacağız ve tabiri caizse ne yapmamız gerektiğini nasıl yapmamız gerektiğini kendimize kalbimize soracağız. Yaptığımıza gerçekten görevimizi yapmış olmanın gönül rahatlığı var ise mutlu olacağız. En zor yolculuk için yapılan yolculuktur. ” şeklinde konuştu.

Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan ise yaptığı konuşmasında “İki günü ziyanda olan iki günü birbirine eşit olan ziyandadır anlayışı gereğince her anı daha anlamlı, daha farklı kılmak için burada toplandık. Her türlü psikolojik savaşa karşıyız. Her gün güneş doğarken yeni yolculuklarda yeni seferleri ve yeni uğraşlara çıkmak için bugün buradayız. Dolayısıyla burada oluşumuzun ve nasıl bir teşkilat olduğunuzu gayet iyi biliyorum” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından seminer programına geçildi. Milli Eğitim Bakanlığı Stratejik Planlama ve Yönetim Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk, semineri boyunca katılımcılarla gayet samimi bir diyalog içerisinde sunumunu gerçekleştirdi. Öztürk, “35 yıldır teşkilatçılık yapan bir kardeşiniz olarak huzurlarınızdayım Sokrates’e sormuşlar dünyanın en kolay işi nedir? diye Sokrates, ‘Nutuk atmak demiş, en zor işi ise nutuk dinlemek istemiş.’ Dolayısıyla şimdi işin en kolay kısmını ben yapıyorum; en zor işi sizler yapıyorsunuz. Sizi buraya geldiğinize pişman etmemeye çalışacağım. Madem burada böyle bir güzellik oluşmuş, bütün aile burada toplanmış, aile gelmişken ayağa kalk Malatya kalkın ve birbirimize sarılın. Bugün burada sizlerle bir tecrübe paylaşımı yapacağım " ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız