SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Encümene Arsa Devri Yetkisi

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:55:44
Encümene Arsa Devri Yetkisi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Meclisi, yaptığı ikinci oturumla Mayıs ayı olağan toplantılarını tamamladı. Toplantıda, gündem maddeleri görüşüldü. 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında yapılan toplantıda, gündem maddeleri görüşüldü. İmar ile ilgili bazı gündem maddeleri kabul edilirken, bazı gündem maddeleri ise, görüşülmek üzere İmar Komisyonu'na havale edildi. 

Toplantıda, daha önce Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen cenaze ücret tarifeleri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda bir diğer gündem maddesi olan Hanımınçiftliği Belediyesi tarafından satışı yapılmış parsellerin mal sahiplerine devri için Encümene yetki verilmesi ile ilgili gündem maddesi de görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılarak vatandaşların hizmetine sunulan İskender Mahallesi'nde bulunan Şehit Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan isminin verilmesi, Meclis toplantısında görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda, Ölçüler ve Ayar Memurluğu Grup kurma kararı alınması ile Battalgazi Belediyesi 2014 yılı Kesin Hesabı'nın görüşülmesi ve Battalgazi Belediyesi Norm Kadro’nun görüşülmesi konusunda gündem maddeleri görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız