SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Engel 2010'da Kalkacak'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvikili Ömur Faruk Öz, meslek liselerinin katsayı probleminin 2010 ÖSS sınavında giderileceğini söyledi.

Mişmiş Park'ta AKP Kadın Kolları tarafından düzenlenen çevre programında Malatya Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden bir grup öğrenci milletvekili Öz ile görüştü. 'Öğrenen robot' isimli projelerinin İzmir Uluslar arası 6. Olimpiyat Yarışması'nda 6 ülke içerisinde üçüncü olduğunu milletvekiline bildiren öğrenciler, projelerine destek istediler.

Öğrencilerin destek istemeleri üzerine konuşan Milletvekili Öz, "Projenin desteklenmesi konusunda her türlü yardımcı olmaya hazırız. TÜBİTAK noktasında buluş ve çalışmalarınıza destek için görüşecğim"ifadelerini kullandı.

28 Şubat sürecinde İmam Hatip liselerinin önünü tıkamak için meslek liselerinin de önünün kesildiğini öne süren Öz, "Meslek liselerin önü takınanca kalifiye eleman sıkıntısı böşgöstermeye başladı. Bunun sebebi de 28 Şubat sürecini yaşatanlardır. Meslek liselerinin önündeki engel kalkmalıdır. Eşit şartlarda yarışısınlar. 2010 yılında meslek liseleri önündeki engel kaldırılacak. 2010 yılı üniversite sınavından itibaren katsayı problemi kaldırılacak" diyerek, eğetimin önündeki engllerin kaldırılmasını isteyen bir parti olduklarını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız