SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Engele Değil Menzile Bakarız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:07:51
A- A+ PAYLAŞ

AKP milletvekili aday adayı, eski il başkanı Bülent Tüfenkci, Battalgazi Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek başkan ve üyelerle görüştü.

Tüfenkçi'nin ziyaretine ilişkin basın bülteni şöyle:

"AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci, "İnsanların yatırım yapabilmesi için önünü görebilmesi için 6 ay sonra Türkiye'de nelerin değişeceğini bilmesi lazım" dedi. 

Tüfenkci, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler kapsamında Battalgazi Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. 

‘’Mutlaka Listede Görmek İstiyoruz’’

Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç, AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci'ye çıkmış olduğu yolda başarılar dileyerek, "Bizler şehrimize katma değer sağlayacak şehrimizin insanı sorunlarımızı bilen teşkilat ruhuna sahip oy oranını arttıracak, yarışmada bir adım daha ileri götürecek bir ekip ruhu içerisinde çalıştığınızı biliyoruz. Bizler sizleri mutlaka listede görmek istiyoruz.  AK Parti'de mutlaka oy karşılığı olan insanların listede olmasını istiyoruz. Malatya'da yaşayan, Malatya'da doğup büyüyen insanların, bu şehri daha iyi temsil edeceğine inanıyoruz" diye konuştu.

‘’Engellere Değil, Menzile Bakarız’’

Başbakanımızın da dediği gibi biz engellere değil, menzile bakarız. Menzilimiz hak yoludur, millet yoludur, menzilimiz 7 Haziran'da yeniden milletin iradesini hakim kılma yoludur şeklinde konuşan Tüfenkci,  "7 Haziran seçimlerinin Türkiye'miz ve Malatya'mızın değişmesinde rol oynayacak. İstikrarın, ekonominin aynı düzeyde ivme kazanarak devam etmesi anlamına gelir. Çünkü siyasi istikrar ne kadar önemli ise ekonomik istikrarda o kadar önemlidir. İnsanların yatırım yapabilmesi için önünü görebilmesi için 6 ay sonra Türkiye'de nelerin değişeceğini bilmesi lazım" şeklinde konuştu. 

"Muhalefet Her Gün Başka Söylüyor"

Muhalefeti sert bir dille eleştiren Bülent Tüfenkci, "Karşımızda dün başka söyleyen, bugün başka söyleyen, ne istediğini bilmeyen bir muhalefet var. En son ise çıkıp 'bizim partimiz kapatılacak, bununla ilgili ciddi hazırlıklar var, bu iktidarın bir oyunudur' dediler. AK Parti  kapatılmalarından en fazla zarar gören bir partidir. 2010 yılında anayasa değişikliğini getirdiğimiz de, artık Türkiye'de bir daha partiler kapatılmasın dediğimizi de bugün 'partimiz kapatılacak' diyen partilerin tamamı meclisten kaçtılar. Bizler 228 Milletvekili ile parti kapatmanın bir daha olmaması için yasayı meclise sevk ettik. Dün 'partimiz kapatılıyor' diyen liderler bugün ise 'biz ona da karşıyız' diyorlar. Bizler seçim yasası değişsin diye şu an ki Cumhurbaşkanımız o zaman sizlere 3 seçenek sunuyoruz ya seçim barajlarını kökten kaldıralım ya yüzde 5'e düşürelim ya da yüzde 3'e düşürelim dediğimizde o öneriye sahip çıkmadılar. Bunların maksadı üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir" dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız