SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Engellemeye Çalışıyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:03:16
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte merkeze bağlı Hisartepe Köyü, Tanışı Köyü, Pelitli Köyü ile Alhanuşağı Köyü’nü ziyaret etti.

Ziyaretlere AKP il yöneticileri ile birlikte bazı İl Genel Meclis Üyeleri de katıldı. İlk olarak Hisartepe Köyü’nü ziyaret eden Belediye Başkanı Çakır ve Milletvekili Çalık, burada vatandaşlarla bir araya geldi.

Tanışı Köyü sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile Milletvekili Öznur Çalık, köy muhtarı Mehmet Aktaş’tan köyün sorunlarıyla ilgili bilgiler aldı.

Köylerinde sulama suyu sorununun çözüldüğünü belirten Aktaş, “Bazı noktalarda içme suyu sıkıntımız var. Toplu taşıma aracı sorunumuz var. Yollarımız asfaltlı” dedi.

Pelitli Köyünde kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Başkan Çakır ile Milletvekili Çalık, Pelitlilerle bir araya geldi.

Komplo senaryolarıyla Türkiye’deki istikrara darbe vurmak isteyenlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını belirten Köy Muhtarı Bayram Tutuk, “Bu yapılanların bir amacı var; o da AK Parti’yi yıkmak. Bu bizleri çok üzüyor. Çamur at izi kalsın mantığı yanlış. Bu millet olan bitenin farkında. Türkiye’nin 11 yılda nerelere geldiği apaçık ortada. Seçimde Başbakanımıza desteğimizi sürdüreceğiz. Bu kirli oyunu bozacağız” diye konuştu.

Pelitli’den, Alhanuşağı Köyü’ne geçen Çakır ve Çalık, köy halkıyla bir araya gelerek sohbet etti. Köy muhtarı Ramazan Çiğdem, köy ile ilgili bilgiler verirken, vatandaşlar da son birkaç günde Türkiye gündemini rahatsız eden olaylara tepki gösterdi.

Merkeze bağlı Hisartepe, Tanışı, Pelitli ile Allahanuşağı köyünü birçok kez ziyaret ettiğini belirten AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, halkın oynanan oyunu gördüğünü, en iyi cevabı milletin sandıkta vereceğini söyledi.

Hisartepe, Tanışı, Pelitli ile Allahanuşağı köyünün artık mahalle olduğunu vurgulayan Çalık, “Bu bölgelerimizde eskiden kadınlarımız çeşmelerden bidonlarla su taşırdı. Kadınlarımız artık evlerinden akan suyu kullanıyor. Yol ve ulaşım sorunumuz vardı. Şimdi yollarımızın büyük bir bölümü asfaltlı. Bazı noktalarda ulaşım ve içme suyu sorunumuz halen devam ediyor. Bu sorunları çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. AK Parti iktidarında yapılan bu hizmetlerden vatandaşlarımızın memnun olması bizleri de sevindiriyor. Bu takdir gösteriyor ki iyi yoldayız. Bu istikrarı bozmak isteyen iç ve dış düşmanlara aman vermeyeceğiz. Kardeş kavgasına son verdiğimiz şu süreçte yaşananlara en iyi cevabı sandıkta vereceğiz. Ekonomik anlamda güçlü Türkiye’yi, her yerde etkin Türkiye’yi 25 sente muhtaç etmek için çabalıyorlar. AK Parti’nin hizmetlerine gölge düşürerek Türkiye’nin gelişip büyümesini engellemeye çalışıyorlar. Bütün bu oyunlara, tezgahlara millet 30 Mart tarihinde cevap verecek” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Malatya’nın her metrekaresini karış karış gezdiklerini belirterek, Malatya merkezde insan odaklı önemli ve güzel yatırımlar yaptıklarını, amaçlarının bu hizmetleri Malatya’nın en ücra köşesine kadar götürmek olduğunu söyledi.

Kağıt üstünde sorunları bildiklerini ifade eden Başkan Çakır, “İnsanlarımızla bir araya gelerek istişare ediyoruz. Sorunları yerinde görerek, vatandaşlarımızı dinliyoruz. Amacımız bu saha sorunlarını iyi planlayarak hizmetleri hızlı ve kaliteli bir şekilde milletimize yansıtmak. Elimizde sihirli değnek yok. Samimi olmak lazım. Sorunları aciliyetine göre kısa, orta ve uzun vadede planlar yaparak çözeceğiz. Büyükşehir süreciyle birlikte Malatya’nın en ücra köşesinden bile sorumlu olacağız. Buralara bakım evleri ve şubeler kuracağız. Özel idarenin yapısını değiştirerek daha kaliteli hizmet üretir hale getireceğiz. Şuan yapısal hazırlıklar yapıyoruz. Biz her noktaya gittiğimiz gibi konusunda uzman teknik arkadaşlarımızda gidip geziyorlar. Güçlü Büyükşehir belediye yapısını oluşturarak milletimize daha iyi hizmetler üreteceğiz. Toplu taşımacılık konusunda her yerden teklifler geliyor. Bizde bunun planlamalarını şimdiden yapıyoruz. Her gittiğimiz yerde gösterilen ilgili bizleri mutlu ediyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız