SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Engellemeye Çalışıyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:30:44
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mücahit Fındıklı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun terör örgütüne silah bıraktırmayla ilgili sürecin başlatılması hakkında “Başbakana kredi açtık” sözüne tepki olarak, “İflas etmiş tüccarın kredisi olmaz. CHP’de faşist sosyal demokratlar akımı başladı” dedi. 

Malatya Milletvekili Fındıklı, AKP’nin terör örgütünün silah bıraktırmaya yönelik girişimlerine MHP, CHP ve BDP’den hiçbir katkı almadıkları gibi, bu partilerin süreci bozmaya yönelik adımlar attıklarını söyledi.

Fındıklı, “Meclis’te hiçbir parti, ne MHP, ne CHP, ne BDP, barış ortamının sağlanmasına yönelik başlatılan süreç için asla ve asla bir adım atmadıkları gibi, bu süreci bozmaya gayret ediyorlar. Bu süreci engellemeye çalışıyorlar” dedi.

“Biz milletimiz ile birlikte hareket ederek bu süreci en iyi şekilde sonuçlandıracağız” diyen Fındıklı, “Kılıçdaroğlu diyorki, ‘Biz kredi açtık.’ Sen neyin kredisini açıyorsun? Cep delik, cepken delik. Sen Başbakana neyin kredisin açıyorsun, iflas etmiş bir tüccarın kredisi olmaz. Biz milletimiz ile birlikte yürüyerek, bu sorunu çözeceğiz. Bu sorunu çözmek için cesaret ve kararlılık lazım, siyasi risk lazım. Bunların hepside sayın Başbakanımız'da var” şeklinde konuştu.

CHP’nin statükonun bekçiliğini yaptığını belirten AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mücahit Fındıklı, “Önce Kemalist sosyal demokrat oldular. Şimdide partide faşist sosyal demokratlar akımı başladı” dedi.

Fındıklı, CHP İzmir Milletvekili CHP İzmir milletvekili Birgül Ayman Güler'in ''Türk ulusuyla Kürt milliyetini eşit, eş değerde gördüremezsiniz” sözlerine CHP içinde ciddi tepki gösterilmek yerine, bu sözlere destek verildiğini belirterek, bu durumun CHP’de faşist sosyal demokratlar akımının başlatıldığının bir göstergesi olduğunu vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız