SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Engeller Kalkmış Olacak"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından yapılan açıklamada, Kent Konseyi Engelliler Merkezi ile Gençlik Meclisi tarafından başlatılan "Bir Kapak Bin Özgürlük" kampanyasına verilen desteğin artarak devam ettiği ifade edildi.  Açıklamada, bu kampanyanın Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Engelleri Birlikte Aşalım" kampanyasıyla birleştirildiği belirtilerek, Malatya’daki engellilere alınacak akülü tekerlekli sandalye ile onların önündeki bir engel daha kalkmış olacak denildi. 
 
Kampanya kapsamında toplanan kapaklar, Gazi İlköğretim Okulu'nda bir düzenlenen programla Kent Konseyi'nce teslim alındı. Buradaki programa İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcıları, İhsan Gencay, Mahmut Berk, Sedat Yetiş, Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, Engelliler Merkezi Müdürü Soner Yılmaz Gazi İlköğretim Müdürü Doğan Dinçer, okul öğrencileri ve öğretmenler katıldı. 
 
Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz, başlatılan kampanyaya katkılarından dolayı özellikle Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Doğan Dinçer’e, öğretmenlerine ve öğrencilerine, ayrıca Sümer İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. 
 
Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Doğan Dinçer, okul öğretmenlerinden Serap Kaynarca ve Sümer İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Erol Aytan ile birlikte “Engelleri Birlikte Aşalım” sloganıyla kurmuş oldukları bir ekiple engelsiz Malatya için kapak toplama çalışmasını yürüttüklerini belirtti. Dinçer konuşmasında ; “Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut’a, Kent Konseyi Genel Sekreterliğine ve bugüne kadar engellilere destek olan Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a böyle sosyal bir proje için şükran borçluyuz.” dedi. 
 
Malatya İl Milli Eğitim Şube Müdürü İhsan Gencay programda yaptığı konuşmada, “Bir Kapak Bin Özgürlük” projesini takdirle karşıladıklarını belirterek, “Bu proje ile çocuklarımıza çevre bilinci de aşılamış oluyoruz. Geri dönüşümün anlamını ve önemini kavrayan çocuklarımıza böylece yardımlaşma bilinci de aktarıldı. Sümer İlköğretim Okulu öğrencilerinin de destekleri ile toplanan mavi kapaklar ile ilgili olarak her zaman okullarımız ile destek olmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Her daim engelli çocuklarımızın, kardeşlerimizin yanında olacağız. Bu çalışma nedeni ile okul müdürümüzü, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve tabiî ki Kent Konseyini tebrik ediyorum.” dedi. 
 
Kampanya kapsamında emeği geçen öğretmenler ile Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Doğan Dinçer’e birer teşekkür plaketi takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız