SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Engelleri Aştı Derece Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:41:41
Engelleri Aştı Derece Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulübü sporcusu Ünal Dönmez Görme Engelliler Santranç Yarışmasında 386 sporcu arasında Türkiye ikincisi oldu. Başkan Polat, “Ünal kardeşimiz birçok engeli aşarak hiç bir şeyi bahane etmeyerek, büyük bir başarı kazanmış ve bizleri gururlandırmıştır” dedi.

Malatya Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Şerif Büyüktaş, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Dönmez ve İbrahim Dengiz'in yanı sıra Türkiye genelinde yapılan santranç yarışmasında Türkiye ikinciliği kazanan sporcu Ünal Dönmez, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret etti.

Türkiye genelinde yapılan Görme Engelliler Yarışmasında Türkiye ikinciliğini kazanan sporcu Ünal Dönmez Başkan Polat'a kazandığı kupayı takdim etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Polat, Türkiye ikinciliğini Kazanan görme engelli sporcuya çeşitli hediyeler verdi.

POLAT: "SPORA VE SPORCULARIMIZA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE DAVAM EDECEĞİZ"

Ziyarete ev sahipliği yapan Başkan Polat, "Sayın Başkanımız, Yönetim Kurulu üyelerimiz ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulübümüz Malatya'mızda büyük bir boşluğu dolduruyor, engelli kardeşlerimize yardımcı oluyor. Yapılan çalışmalar neticesinde başarı kaçınılmazdır. Bunun en güzel örneğini Türkiye ikinciliğini kazanan Ünal Dönmez Kardeşimizin elde ettiği başarıda görüyoruz, Ünal kardeşimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Ünal kardeşimiz birçok engeli aşarak hiç bir şeyi bahane etmeyerek, büyük bir başarı kazanmış ve bizleri gururlandırmıştır. Ünal kardeşimizden bir sonraki yarışmada Türkiye Birinciliği bekliyoruz. Biz Yeşilyurt Belediyesi olarak spora ve sporcularımıza her türlü desteği vermeye davam edeceğiz. Bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor başarılarınızın devam etmesini diliyorum." dedi.

BÜYÜKTAŞ: "BİZLERE VERDİĞİNİZ DESTEKLE ÇOK DAHA BAŞARILI ÇOCUKLAR YETİŞECEK"

Ziyarette konuşan Büyüktaş, "Malatya Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulübü olarak vermiş olduğu desteklerden dolayı sayın başkanımıza teşekkür ediyoruz. Antalya'nın Kemer ilçesinde yapılan Görme Engelliler Santranç Yarışmasında 386 sporcu arasında Ünal Dönmez kardeşimiz Türkiye İkincisi oldu. Aynı zamanda İsmail Ağademir kardeşimizde Türkiye yirmi üçüncüsü oldu. Yıldızlarda Türkiye ikincimiz Ünal Dönmez'in kardeşi henüz on bir yaşında, averaj farkıyla Türkiye dördüncüsü oldu. Yeşilyurt Görme engelliler Spor Kulübü olarak bizlere vermiş olduğunuz destekle çok daha başarılı çocuklar yetiştireceğiz. Biz Sayın Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyor, başarılarınızın artarak devam etmesini yürekten diliyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız