SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Engelleri Kaldırmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:19:05
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, sarı-kırmızılı takımın yeniden yapılandırılması noktasında düzenli çalışmalar yapacaklarını kaydederek, hedefe giden yolda engelleri kaldırmak istediklerini söyledi. 

Ravcı, Yeni Malatyaspor’a hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Öncelikle kendi doğup futbola başladığım yer olan Malatya’ya hizmet etmek benim için gurur verici. Sportif direktörlük görevini de aynı duygularla kabul edip, göreve başladım" dedi.

"YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI"

Yeni Malatyaspor’da yeni bir dönemin başladığını vurgulayan Ravcı, "Yeni Malatyaspor’da teknik heyet değişikliğiyle birlikte yeni bir sayfa açıldı. Bu sayfada bana da yer olduğu söylendi. Dolayısıyla ben de bu yeni sayfada yer aldım. Önceliğim Yeni Malatyaspor’da bugüne kadar gelmiş olan alışkanlıkları değiştirip, kulübün varlığı ve devam etmesi için ön görülen sistemine göre hareket etmektir. Kulübün yeniden yapılandırılması noktasında yıllık, aylık ve haftalık periyotlarla düzenli çalışma yaparak, bu çalışmaların takipçisi olacağım" diye konuştu.

"ENGELLERİ KALDIRMAK İSTİYORUZ"

Ravcı, hedefe giden yolda bütün engelleri kaldırmak istediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Teknik heyete dışarıdan yardımcı olup, her zaman rahat çalışmalarını sağlamak en önemli görevim olacak. Hep birlikte hedefe giden yolda, önümüze çıkan engelleri kaldırmak istiyoruz. Amacımıza ulaşmak için üzerime ne görev düşüyorsa, layıkıyla yerine getireceğim. Teknik heyet, futbolcular ve yönetim arasında bir anlamda köprü görevi de göreceğim. Sorunları en aza indirip, çözüm noktasında da elimden geleni yapacağım."

Basın mensuplarına da büyük görevler düştüğünü söyleyen Ravcı, "Basınla birlikte hareket etmenin takım için faydalı olacağını düşünüyorum. Ben basınımızın bizlere her anlamda fayda sağlayacağına inanıyorum. Hep birlikte hareket edersek, işimiz daha da kolay olacaktır" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız