SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Engelleri Sporla Aşacaklar

0
Güncellendi - 2019-03-14 04:40:46
Engelleri Sporla Aşacaklar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü ve Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu 22-24 Mart’ta Antalya’da düzenlenecek olan Bedensel Engelliler Atletizm Türkiye Şampiyonası Büyükler Kategorisi yarışmasına katılan sporculara destek olmak ve antrenmanları için gerekli olan ihtiyaçları temin etmek amacıyla Şeyh bayram Engelli Spor Merkezini ziyaret etti.

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, “Antalya’da düzenlenecek olan yarışmaya 15 sporcu arkadaşımızı göndereceğiz. Bu yarışmalara katılım sağlamak arkadaşların kendilerine olan özgüvenlerini sağlamlaştırmaları ve hayata katılımlarını arttırmaları amacıyla önemli bir çalışma olmaktadır” dedi.

Yarışma kategorilerinde yer alan disk, gülle atma, cirit atma gibi alanlardaki antrenmanları izlemeye geldiğini söyleyen Çobanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin yapmış olduğu çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz. Onlar çalışmalara katılmaktan vazgeçmesin. Belediyemize ait olan Engelli Spor Merkezlerine vatandaşlarımızı bekliyoruz, biz onların hizmetindeyiz” dedi.

Yarışma ile ilgili duygularını ifade eden sporcularımız, geçen sene yapılan yarışmada cirit atma kategorisinde Türkiye şampiyonu olduğunu ifade ederek, bu senede aynı başarıyı yakalamayı hedeflediğini belirttiler.

Sporcular, bedensel engelli vatandaşları kendileri için yapılan spor merkezine davet ederek spor yapmaları, kendilerine olan öz güvenlerini kaybetmemeleri ve toplum için kendilerinin de katkı sağlayabileceklerini vurguladılar..

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız