SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Engelleri Yüzerek Aşıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:37:38
Engelleri Yüzerek Aşıyor
A- A+ PAYLAŞ

Özel sporcu Ege Millioğlulları, engelleri yüzerek aşıyor. Bir dakika 3 saniyelik performansını 55 saniyenin altına düşürmek için çalışan Millioğlulları, milli takıma girmek için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü'nün yüzme sporcusu 20 yaşındaki Ege Millioğulları, engel tanımıyor. 16 yaşında tanıştığı yüzme sporuyla birlikte bütün engelleri aşan Ege, Türkiye Şampiyonası'nda rekorunu kırarak, hem Türkiye şampiyonu olmak hem de hedeflediği milli takıma girmek istiyor.

8 yaşında bale yapan özel sporcu, 16 yaşında il genelinde yapılan bir tarama sonucunda yüzme sporuyla tanıştı. 16 yaşında başladığı yüzme sporunda bölge ve Türkiye şampiyonlarında üst üste derece yapan Millioğlulları, hem engelleri aştı hem de hedeflerini büyüttü.

Yüzme sporu ile birlikte öz güveninin arttığını ifade eden genç yüzücü, "Spor yaparken kendimi daha mutlu hissediyorum. Katıldığım müsabakalarla farklı iller görüp, yeni arkadaşlar edindim. Sosyal çevremde bir hayli genişledi. Kendimi daha zinde ve sağlıklı hissediyorum. Şuanda hayata bakış açım değişti" dedi.

2016 Mart ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nın hazırlıklarını aralıksız sürdüren Millioğulları, milli takıma girmenin hayalini kuruyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız