SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Engelli Çalışan Kadın Ödülü O'na

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:02:55
Engelli Çalışan Kadın Ödülü O'na
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da engelli çalışan kadın ödülünü alan Psikolog Aylin Aslan, "Engellilere örnek bir sembol oluşturmak benim için önemlidir" dedi. 
 
Denizli Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, "Engelli Bir Kadın Olmak" konulu panele konuşmacı olarak katılan ve burada ödül alan Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Kampusu'nda görevli Psikoloğ Aylin Aslan, "Engelli bir kadın olarak kadın arkadaşlara sembol oluşturmak çok hoşuma gitti. Bu konu benim açımdan önemlidir. Programda izleyiciler çok etkiledi beni. Ödülden ziyade, konuşmalar beni çok etkiledi. Küçük bir kız kardeşimiz. 'Ben de Aylin olmak istiyorum' sözü beni çok duygulandırdı. 
 
Aldığım ödülden ziyarde yorumlar ve izlenimler önemlidir"şeklinde konuştu. 4 yaşında geçirdiği iltihaplı romatizmal hastalık nedeniyle görme engelli olan Aylin Aslan, 5 yıldır Beydağı Devlet Hastanesi'nde görevini sürdürdüğünü belirterek, "Engelli ve diğer ailelerin ön yargılarını kırmak benim için inanılmaz bir duygudur. Engelli olmak bir eksiklik değil. Engilli olmak, birşeyleri başarmak için engel değil. Hayatını kolay hale getirmek önemli. Hayatınızı ona göre dizayn edebirsiniz. Engelli olmak eksiklik
değil, sadece bir farklılıktır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız