SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Engelli Dostu' Mağaza

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle "Engelli Dostu Mağaza" seçti.

Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi üyeleri ile birlikte merkez sorumlusu Seyit Soner Yılmaz, yapmış oldukları incelemelerde İnönü Caddesinde hizmet veren mağazaların fiziki yapıları nedeniyle hemen hemen hepsinde engellilerin rahatça alışveriş yapamadıklarını tespit ettiklerini söyledi.

Karizma Mağazasını Engelli Dostu Mağaza seçtiklerini ifade eden Yılmaz, mağazada düzenlenen törenle mağaza sahibi Metin Aslantaş'a bir plaket sundu.

Seyit Soner Yılmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde İnönü Üniversitesi Rektör Yrd. Sayın Prof. Dr. Süheyla Ünal'ın konuşmacı olarak katılacağı "Toplumsal Hayatta Engelliler" konulu bir konferans düzenleyeceklerini belirtti. Atatürk Evi yanında bulunan Halk Eğitim Salonunda saat 19.00'da düzenlenecek konferansta halkımızın bizimle birlikte olmasını bekliyor ve tüm hemşerilerimizi bu konferansa bekliyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız