SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Engelli Gence Destek

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Baro Başkanı Avukat Selahattin Sarıoğlu tarafından, engelli bir gence akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Şehit Hasan Hüseyin Sadık Engelliler Merkezi'nde düzenlenen akülü aracı teslim programına, Baro Başkanı Avukat Selahattin Sarıoğlu, eşi Nihal Sarıoğlu, Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım, çok sayıda engelli üye ve aileleri katıldı.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, engellilerin sıkıntılarından bir tanesinin akülü araç talebi olduğunu belirtip, bunu Malatya Barosu ile paylaştıktan sonra bu talebin karşılandığını ifade ederek, memnuniyetini dile getirdi.

Baro Başkanı Avukat Selahattin Sarıoğlu ise, toplumdaki her bireyin birer engelli adayı olduğunu belirterek, yapılan yardımların ve yatırımların aslında diğer yurttaşlar için de yapılan bir hizmet olduğunu söyledi.

Malatya Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren Engelliler Platformu üyesi Necati Yavuz'a Malatya Barosu tarafından alınan akülü tekerlekli sandalye Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu tarafından takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız