SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Engelli Kardeşlerimizin Yanındayız"

0
Güncellendi - 2016-11-04 03:13:18
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Görme Engelliler Spor Kulübünü ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, “Engelli kardeşlerimizin daha iyi şartlarda hayatlarını sürdürmeleri ve sportif faaliyetlerde bulunmaları için desteklerimiz sürecek” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat beraberinde Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve  Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu ile birlikte Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulübünü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Şerif Büyüktaş ve Yöneticiler tarafından karşılanan Belediye Başkanı Polat, Görme Engelliler Spor Kulübüne tahsis edilen binada incelemelerde bulundu, sporcularla sohbet etti.

YEŞİLYURT GÖRME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ YENİ BİNASINA KAVUŞTU

Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yapımı tamamlanarak Görme Engelli Spor Kulübüne tahsis edilen yeni hizmet binasında incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

 “GÖRME ENGELLİ SPORCULAR, BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ”

Malatya’da görme engelli sporcuların sosyal ve sportif aktivitelerde bulunmalarına sürekli yardımcı olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Polat, “Yönetim Kurulu ve sporcularımızla bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Görme Engelli Spor Kulübü bünyesinde yer alan değerli sporcu kardeşlerimiz katıldıkları turnuvalarda çok güzel sonuçlar alıyorlar. Burada önemli olan engelli kardeşlerimizin sportif aktivitelerde yer alıp moral ve motivasyonlarını sürekli canlı tutmalarıdır. Göreve geldiğimiz günlerde ilk yaptığımız işlerin başında Görme Engelli Spor Kulübümüze sahip çıkmak ve buradaki sporcu kardeşlerimizi desteklemek oldu. Sosyal belediyecilik hizmetlerimiz kapsamında birçok amatör sporu desteklediğimiz gibi engelli kardeşlerimizle ilgili desteklerimizi ortaya koyuyoruz. Sporcularımızın sağlıklı ve güzel şartlarda barınmaları ve konaklamaları için buradaki idari binayı yaparak kendilerine teslim ettik. Binanın yapımında emeği geçen kardeşlerimi tebrik ediyorum, çok güzel olmuş. Sporcularımız bizim gözbebeğimiz, her şeyin en güzelini hak ediyorlar. Rabbim hepinizin gücünü ve kuvvetini artırsın” dedi.

“ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ TOPLUMUN ÇOK ÖNEMLİ PARÇASI”

Göreve geldikleri günden itibaren ilçedeki tüm vatandaşlara yönelik taraf gözetmeden eşit seviyede hizmetler sunduklarını dile getiren Başkan Polat, “Engelli kardeşlerimiz bizim için çok kıymetlidir. Engelli kardeşlerimizin toplumun en önemli parçası olduklarını göstermek, yaşam kalitelerini yükseltmelerine katkı sağlamak adına projeler ve hizmetler üretmeye öncelik tanıyoruz. Kaldırımlar, yürüyüş yollarının engellilere göre ayarlanması, parklarda engelli aletlerin daha fazla olması gibi hizmetlerin uygulamaya geçmesine önem veriyoruz. Engelli bireylerimizin yaşamlarını daha rahat bir şekilde sürdürebilmeleri için elimizden gelen duyarlılığı göstermeye özen gösteriyoruz. Toplumun tüm kesimlerine yönelik eşit seviyede hizmet götüren bir yönetim anlayışına sahibiz” dedi.

“ENGEL ASLINDA ZİHİNLERİMİZDE BAŞLIYOR”

Yeşilyurt Belediyesi olarak engelli vatandaşların sürekli yanlarında ve destekçisi olduklarını belirten Başkan Polat, “Göreve geldiğimiz andan itibaren özellikle engelli kardeşlerimiz için hiçbir şeyin engel olarak görülmemesi gerektiğini ön plana aldık. Engel aslında zihnimizde başlıyor. Zihnimize engel koyarsak; inanın bütün vücudumuzdaki organlarımız sağlam bile olsa, o engel yüzünden birçok faaliyeti gerçekleştiremeyiz” diye konuştu.

 “KULÜBÜMÜZE SAHİP ÇIKAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulüp Başkanı Şerif Büyüktaş, takımlarına sahip çıkarak himayesine alan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ederken, “ Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat kulübümüzün faaliyetlerine devam etmesi için tüm imkânlarını seferber etti, bizi bünyesine alarak büyük destek veriyor. Kulübüm ve sporcularım adına kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Allah kendisinden ve çalışma arkadaşlarından razı olsun” şeklinde konuştu.

ÜÇ MADALYA SAHİBİ YUSUF ÇELİK OKUDUĞU İLAHİYLE HERKESİ MEST ETTİ

Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulübü Atletizm takımı sporcularından 12 yaşındaki Yusuf Çelik ziyaret sırasında abisiyle birlikte okuduğu ilahiyle Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve ziyarete katılanları adeta mest etti.

Belediye Başkanı Polat, katıldığı turnuvalarda üç altın madalya kazanan Yusuf Çelik’i hem güzel sesi hem de sahadaki başarılarından dolayı tebrik etti.

Bülten

engelli1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız