SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Engelli Merkezi Açacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Yerel Gündem 21 Engelliler Platformu üyelerini kabul eden İnönü Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, üniversitede bir engelli merkezi açacaklarını söyledi.

Rektöre yapılan ziyarete ilişkin olarak Yerel Gündem 21'in bülteni şöyle:

"Şehit Hasan Hüseyin Sadık Engelliler Dinlenme Merkezinde faaliyetlerini sürdüren Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 Engelliler Platformu üyeleri İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Cemil Çelik’i makamında ziyaret ettiler.

Yerel Gündem 21 Engelliler Platformu sorumlusu Yaşar Güler, bu ziyareti uzun süredir tasarladıklarını fakat bugüne nasip olduğunu belirterek, Rektör Cemil Çelik ile tanışmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti

Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 in koordinasyonunda Şehit Hasan Hüseyin Sadık Engelliler Dinlenme Merkezinde faaliyet gösteren böyle bir platformun varlığının kendisini memnun ettiğini belirten Rektör Çelik, üniversite olarak kendilerinin de bundan sonra engellilere yönelik hizmetlerinin olacağını söyledi.

Üniversitede bir engelli merkezi açacaklarını belirten Çelik, özellikle engelli çocuklara yönelik Engelli Çocuklar Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi açmak için çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Çağdaş devletlerde özel insanlara özel değer verilmesi gerekir diyen Çelik, engellilere nasıl üstün yetenekliler bizim değerlerimiz ise sizlerde bizim değerlerimizsiniz, dedi. Medeni ve Atatürkçü bir devlet engellilere verilen değerle ölçülür, diyen Çelik Yerel Gündem 21 Engelliler Platformu üyelerinden yaptıkları faaliyetleri dinledi.

Engelliler Platformu üyesi Gonca Kılınç, merkezde açılmış olan Bilgisayarlı Muhasebe, Web Tasarımı ve elbecerileri kurslarına katıldıklarını belirterek gerçekleştirdikleri sosyal faaliyetlerden söz etti ve Engelliler Platformu üyesi Ahmet Zeyveli’nin tasarladığı 2009 yılı takvimi rektöre hediye edildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız