SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Engelli Sporcuların Başarısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 Engelliler Platformu bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Görme Engelliler Spor Kulübü, Eskişehir'de düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Halter Şampiyonası'ndan başarılı sonuçlarla döndü.

Yerel Gündem 21 Toplantı Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında bir açıklama yapan Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Ahmet Baysar, Eskişehir'de düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Halter Şampiyonası'na katılarak başarı sağlayan sporcuların, kendilerini sevindirdiklerini belirterek, dereceye giren ve ödül alan sporcuları basına tanıttı ve başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Daha sonra söz alan Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Alaaddin Acun, katıldıkları şampiyonada iki birincilik, bir ikincilik ve iki üçüncülük madalyası aldıklarını belirtti.

Görme Engelliler Spor Kulübü olarak atletizm, yüzme, judo, halter, goal ball, futbol ve satranç dallarında faaliyet gösterdiklerini belirten Görme Engelliler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Nurettin Kaplan da, bu dallarda çalışmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu belirtti.

Programda, daha sonra şampiyonada dereceye giren sporcular, basına tanıtıldı:

"Büyükler 90 kiloda: A. Vahap Arpacı (Türkiye birincisi), Bench Pres: A. Vahap Arpacı (Türkiye ikincisi), Bench Pres 75 kiloda: Cihan Tosun (Türkiye üçüncüsü), Bench Pres 82 kiloda: Nurettin Kaplan (Türkiye üçüncüsü)".

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız