SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Engelliler Grubu'na Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ

Kent Konseyi Engelliler Grubunu ziyaret eden Müstakil Sanayici ve İşadamı Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namık Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmalar hakkında bilgi aldılar ve engellilerin sorunlarını dinlediler.

9 kişiden birinin kısıtlayıcı engelliğe sahip olduğunu belirten Şahin, tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de engelli bireylerin toplumun önemli bir bölümünü oluşturduğunu, son rakamlara bakıldığında ülkemizde 8,5 milyona yakın engelli vatandaşın olduğunu söyledi. Yüksek oranda içinde barındırdığı bu bireylerimizin tüm bireylerle eşit haklara sahip olmasının gerektiğinin ifade eden Şahin, MÜSİAD yayınlarında, Türkiye'de Engelli Gerçeği adlı kitabı Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz'a takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız