SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Engelliler Haftası' Etkinliği

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:41:01
'Engelliler Haftası' Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, öğrenciler tarafından “Engelliler Haftası” dolayısıyla düzenlenen etkinlik büyük alkış aldı. 

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Turgut Özal İlköğretim Okulu ve İş Okulu ile Özel İbrahim Yücel Okulları tarafından etkinlik düzenlendi.

Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte açılış konuşmasını yapan Turgut Özal İlköğretim Okulu ve İş Okulu Müdürü Ahmet Yılmaz, “Ülkemiz nüfusunun yüzde 12’sini oluşturan engelli bireylerin hayatını daha rahat sürdürebilmeleri, kendi ayakları üzerinde durabilmeleri ve ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri toplum olarak engellilere verdiğimiz öneme bağlıdır. Sosyal sorumluluk gereği olarak Özel İbrahim Yücel Okullarının, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nün etkinliğimize destek olmaları farkındalık adına atılmış bir adımdır. Engelli insanlara verdiğimiz önemin en önemli göstergesi de engellilere sunduğumuz özel eğitim hizmetidir. Her insanın eğitimi önemlidir ancak engellilere verilen özel eğitim daha da önemlidir” dedi.

Yılmaz’ın konuşmasının ardından Turgut Özal İlköğretim Okulu ve İş Okulu ile Özel İbrahim Yücel Okulları öğrencileri etkinlik kapsamında hazırladıkları gösterileri sundu. Kendilerini izlemeye gelenlerden büyük alkış alan öğrenciler, kimi zaman duygulandırdı kimi zaman ise güldürdü.

Etkinlik, gecenin hazırlanmasında emeği geçenlere plaketlerinin takdiminin ardından sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız