SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Engelliler İçin Kurs

A- A+ PAYLAŞ

Kent Konseyi Engelliler Merkezi tarafından engelliler için Bilgisayar İşletmenliği kursu başlatıldığı bildirildi.

Kent Konseyi'nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi sağlık, sosyal, eğitim ve kültürel alanlarda yapılan çalışmalarla hizmetlerine devam ediyor. Engelliler Merkezinden yapılan açıklamaya göre yeni dönem kurslardan Bilgisayar İşletmenliği kursu başladı.

Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz yaptığı açıklamada Malatya Belediyesi’nin gerçekleştirmiş olduğu kaldırım ve sokakların düzenlenmesi çalışmalarının kendilerini memnun ettiğini söyleyerek onlara belediye başkanı Ahmet Çakır’ın hediyesi olan engelli araçları ile özürlülerimizin artık evlerine bağımlı halde olmayacaklarını belirtti. Bu çalışmalarla kendilerine gereken hizmetler sunulduğunda onların tüm engelleri aşacaklarını ifade etti.

Yılmaz yaptığı açıklamada, merkez olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını söyleyerek onların kendilerini geliştirmesi için tüm imkânları zorladıklarını ifade etti. Ve merkez olarak kendilerine destek olan belediye başkanı Ahmet Çakır ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım’a teşekkür etti.

Yılmaz, Halk Eğitim Müdürlüğü’nün destekleri ile açmış oldukları Bilgisayar İşletmenliği kursu ile engellilerin gelişen teknolojiyi yakından takip etmelerine olanak sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Kursa katılanlar ise bu fırsatların kendilerini geliştirmeleri açısından büyük bir fırsat olduğunu belirterek Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Kurs eğitmeni Aysun Bozdağ ise kursun açılması ile özürlülerimize balık vermektense onlara balık tutmayı öğrettikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz, 2011 yılında açacakları resim, işaret dili gibi farklı kurslarla hizmetlerine devam edeceklerini ifade etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız