SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Engelliler Merkezi'nde Aşure Etkinliği

0
Güncellendi - 2017-10-20 00:58:11
Engelliler Merkezi'nde Aşure Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Engelliler Çalışma Grubu tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla Cengiz Topel Mahallesinde bulunan Engelliler Merkezinde bir Aşure Programı düzenlendi. Program esnasında yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Programa Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş, Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut, Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Ateş, Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Seyit Soner Yılmaz, Kadın Meclisi üyeleri, Engelliler Çalışma Grubu üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş yaptığı konuşmasında Muharrem ayının milletimizin birlik ve beraberliğine ve iç barışına dua olması temennisinde bulunarak aynı zamanda çocuklarımıza bilinç, cesaret, cömertlik ve ilim olması dileğinde bulundu.

Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Seyit Soner Yılmaz Malatya Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisinin engelliler konusunda vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederek, Muharrem ayı dolayısı ile programın engelliler merkezinde icra edilmesinden ziyadesi ile mutlu olduklarını söyledi.

Aşurenin esasında ülke olarak kültürümüzün, geleneklerimizin ve farklılıklarımızla bir arada yaşamamızın güzel bir örneği olduğuna vurgu yaparak, Kadın Meclisi olarak engellilerle beraber bu programın içerisinde olmaktan dolayı sonsuz mutlu olduklarını söyledi.

Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli ise bu ay dolayısıyla yapılan ibadetlerin kabul edilmesi temennisinde bulundu.

Programa katılan misafirler ise bu anlamlı günden dolayı kendilerini önemseyerek bir araya getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş’a, Kadın Meclisine, Gençlik Meclisine,

Engelliler Çalışma Grubuna teşekkür ettiler. Program yapılan aşure ikramının ardından sona erdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız