SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Engellilere Akülü Araç

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:21:21
Engellilere Akülü Araç
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi'nin ''Bir Kapak Bin Özgürlük'' kampanyası kapsamında, 4 engelli daha akülü tekerlekli sandalyeye kavuştu. 

Kent Konseyi Engelliler Merkezi'nde düzenlenen programda, engellilere tekerlekli sandalyeleri teslim edildi. Merkezin müdürü Seyyid Soner Yılmaz, yaptığı konuşmada, kampanyayla toplumda yardımlaşma ve dayanışma duygusunu ön plana çıkarmayı amaçladıklarını söyledi. 

Kampanya süresince toplumun her kesiminden büyük destek aldıklarını belirten Yılmaz, kampanyaya katılan herkese teşekkür etti. 

Kent Konseyi Genel Sekreteri avukat Ali Yıldırım da göreve geldikleri günden bugüne kadar 100'e yakın akülü araba verdiklerini anlattı. Bu sayıya ulaşmanın kendileri için büyük mutluluk olduğunu ifade eden Yıldırım, ''Şu ana kadar Malatya'da 16 milyon kapak toplanmış. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, üniversite gençleri, dernekler odalar, hanımlar, beyler, bu işe gönül verenlerle şehrimizde 16 milyon iyilik yapılmış demektir'' dedi. 

Yıldırım, daha sonra Emine Aydın, Hüsnü Özdal, Ergül Çelik ve Emine Önal'a akülü tekerlekli sandalyelerini teslim etti. 

Engelliler, kampanyaya destek verenlere teşekkür etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız