SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Engellilere Diksiyon ve Kabartma Yazı Kursu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Diksiyon ve Kabartma Yazı Kursu'nu tamamlayan 31 engelli, düzenlene törenle sertifikalarını aldı.

Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 Engelliler Platformunun çalışmalarını yürüttüğü Şehit Hasan Hüseyin Sadık Engelliler Merkezi'nde 1 Nisan-1 Temmuz 2006 tarihleri arasında açılan Diksiyon ve Kabartma Yazı Kursu'nu tamamlayan engellilere belgeleri verildi.

Avşar Otel'in sponsorluğunda otelde düzenlenen belge dağıtım gecesine, Belediye Başkanı Hüseyin Cemal Akın, Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Baysar, Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Uğural, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Özkan, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kalaycıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Baysar, "Engelli olmak engel değildir. Engelli olmak bir kusur da değildir, engelli olmak başarıya da engel değildir" dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Cemal Akın ise, "Amacımız engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak ve onların verimli birer birey olmalarını sağlamaktır" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Diksiyon ve Kabartma Yazı Kursu'nu tamamlayan 31 engelliye sertifikası verildi. Gecede engelliler ve aileleri müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız