SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Engellilere EKPSS Kursu

0
Güncellendi - 2017-10-23 16:58:58
Engellilere EKPSS Kursu
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından engellilere yönelik olarak, düzenlenen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) ücretsiz hazırlık kursları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü ile Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen 2017 yılı hazırlık kursuna bu yıl 214 engelli kursiyer müracaat etti.

Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulunda Cumartesi-Pazar günleri gerçekleştirilecek olan kurslarda kursiyerlere; Türkçe, Matematik, Tarih, Coğrafya, Anayasa ve Özel Eğitim branşlarında eğitimler verilecek.

Mumcu: 350 engelli kardeşimizin ataması yapıldı

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı eğitimlerinin başlaması nedeniyle Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulunda bir program düzenlendi. Düzenlenen programda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, “Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı kurslarının (EKPSS) bu yıl 7.sini düzenliyoruz. Bugüne kadar kurslarımıza katılan yaklaşık 800 engelli vatandaşımızın 350’sinin memur olarak atamaları yapıldı. Kurslarımızla büyük bir başarıyı yakalamış bulunmaktayız. Kurslarımızda verilen derslere gerekli duyarlılığı gösterdiğinizde inanıyorum ki sınavı rahatlıkla kazanacaksınız. Kursiyerlerimize Büyükşehir Belediyesi olarak kaynak desteği de sağlıyoruz.

Bu kursların engelli kardeşlerimiz için çok önemli olduğuna ve çalışılınca her şeyin başarılacağına inanıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonrada bu kurslarımızı düzenlemeye devam edeceğiz. Bütün kursiyerlerimize başarılar diliyorum” dedi.

2018 Nisan ayında sona erecek

Ekim ayı itibariyle başlayan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na hazırlık kursları, 2018 Nisan ayında sona erecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız