SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Engellilere KPSS Kursu

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:15:43
Engellilere KPSS Kursu
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü tarafından EKPSS Kursu açılıyor. Ücretsiz olarak düzenlenecek kursa kayıt için 13 Kasım Cuma gününe kadar müracaat edilebilecek.

Battalgazi İlçesi Başharık Mahallesi’nde bulunan Büyükşehir Belediyesi Engelliler Merkezi’nde kayıtların alındığı kursa lise mezunu engelliler başvurabiliyor. Engelli durumuna bakılmaksızın tüm engellilerin kabul edildiği kurs, Battalgazi Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde açılacak. 

Bugüne kadar 549 kişi yararlandı

Engelliler Merkezi, daha önce Malatya Kent Konseyi bünyesindeki iken 2010 yılında başlatılan kurslardan toplam 549 kişi yararlanmıştı. Kurslarda, yüzde 50 oranında yerleştirme başarısı sağlanmıştı. 

İki yılda bir yapılan EKPSS’ye ÖSYM takvimine göre 23 Şubat-09 Mart 2016 tarihleri arasında başvurular alınacak ve sınav 24 Nisan 2016’da yapılacak. 

EKPSS kursu için Engelliler Merkezi’nin 0 422 325 10 72 numaralı telefonundan da bilgi alınabilir.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız