SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Engelsiz Yaşam Dileğiyle.."

A- A+ PAYLAŞ
Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla İnönü Üniversitesi Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından etkinlik yapıldı.
 
İnönü Üniversitesi Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde yapılan etkinliğe Rektör Yardımcısı Süheyla Ünal, Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi Başkanı Doç. Dr. Özlem Özcan, merkezde eğitim gören öğrenciler ve aileleri katıldı.
 
Etkinlikte konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal; “Dünyada % 10 oranında engelli insan yaşamaktadır. Gerek dünyada gerekse ülkemizde yapılan tüm düzenlemeler sağlıklı bireylerin yaşam standartlarına göre düşünülmektedir. Oysa yapılan her düzenlemede engelli bireylerinde yaşam standartları göz önünde bulundurularak oluşturulmalıdır” dedi.
 
Düzenlenen etkinlikte Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi öğrencileri tarafından pasta kesildi, şiirler okundu ve katılımcılara “Engelsiz Bir Yaşam Dileğiyle” gibi anlamlı sloganlar taşıyan pankartlar gösterildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız