SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Engelsiz Yaşam Fuarı Açılıyor

0
Güncellendi - 2016-05-17 16:47:35
Engelsiz Yaşam Fuarı Açılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından bu yıl engellilere yönelik “Engelsiz Yaşam Fuarı’nın ikincisi gerçekleştirilecek.  Cuma günü başlayacak olan ve birçok etkinliğin gerçekleştirileceği fuarla,  istihdam sağlamak amacıyla işveren kuruluşları, engellilerle buluşacak.

Çakır: Engellilere yönelik olması nedeniyle bu fuarı çok önemsiyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ziya Kesriklioğlu, Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek fuara ilişkin bilgi verdi.

Çakır şunları söyledi:

“Geçen yıl ilkini yaptığımız engelliler fuarımızın bu sene ikincisini yapacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak yıl içerisinde engellilere yönelik yapmış olduğumuz birçok faaliyetlerimiz var. Engelliler ve Dezavantajlılar Şube Müdürlüğünü oluşturduk. Kent Konseyi ve Şube müdürlüğümüz aracılığı ile engelli kardeşlerimize yönelik aktiviteler, danışmanlık hizmetleri, kendilerini daha rahat ifade edebilecekleri sanatsal, hobi ve eğitim faaliyetlerine kadar birçok alanda eğitimler veriyoruz.  Engelsiz Yaşam Fuarı ile engellilere yönelik çalışma yapan bütün kurumlar, rehabilitasyon merkezleri, spor kulüpleri, engelli derneklerini bir araya getirmiş olacağız. Bu fuarımızda engelli kardeşlerimizin kendi içerisinde yapmış olduğu faaliyetler, becerilerini sunma imkanı bulacaklar. Bu fuarımız engellilerimizin karşılaşmış oldukları sıkıntıları ortaya koymaları, bunları dile getirmeleri, bunlara çözüm bulmalarına da büyük bir fırsat sunmuş oluyor. Dolayısıyla böyle bakıldığı zaman bizim için önemli bir fuar. Engelsiz Yaşam Fuarı kamu kurumları da dahil olmak üzere yaklaşık 61 paydaşımızla bu fuarda bir araya gelmiş olacağız.”

Çakır, Cuma günü başlayacak olan fuara tüm Malatyalıları beklediklerini ifade etti.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız